Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Begravelse

Anmeld selv

fra 8.495,00

Standard

fra 10.495,00

Standard PLUS

fra 17.495,00

Begravelse på en hverdag

Anmeld SelvStandardStandard PLUS
Rådgivning omkring dødsfaldet
Gebyr for udlevering til hospital/kapel
Kørsel til ceremoni op til 15 km, herefter 25.- per. km
Standard hvid begravelse kiste
Ilægning i kiste af 1 bedemand
Samtale over telefon
Dødsanmeldelse til kirkeministeriet+1.000,-
Håndtering af dokumenter frem til skifteret+1.000,-
Koordinering med præst og kirken+1.000,-
Bedemand ved ceremoni+1.000,-+1.000,-
Blomster udlægning til ceremonistedets kirkegård
Lokal dødsannonceDagsprisDagspris
Kistepynt 3/4DagsprisDagspris
10 farvel roser DagsprisDagspris
Hjemsøgning af begravelseshjælp op til 12.100.-+1.000,-
Omkostninger til kirkegårdAfregnes direkte med kirkegårdenAfregnes direkte med kirkegårdenAfregnes direkte med kirkegården
BetalingsbetingelserFør ceremoni3 dage efter ceremoni7 dage efter ceremoni
Yderligere tillæg kan forekomme - se mere her

fra 8.495,00fra 10.495,00Fra 17.495

Din bedemand

Mit navn er Evan Møller, og som bedemand er jeg her for at støtte dig og din familie i de sværeste øjeblikke. Jeg tror på at tilbyde personlig og følsom pleje, der ærer den afdøde og letter byrden for jer.

Lad mig hjælpe dig med at arrangere en mindeværdig afskedsceremoni, der mindes den afdøde og giver trøst i sorgens stund. Kontakt mig for at begynde planlægningen.

Hvordan foregår en begravelse?

De pårørende til den afdøde finder plads i kirken og derefter starter det ud med et præludium og en indgangssalme. Et præludium er et kortere musikstykke, som i kirkelige sammenhænge fungere som en indledning til selve gudstjenesten. Når indgangssalmen er foretaget, beder præsten en bøn og læser en udvalgt tekst op fra bibelen. Herefter vil der synges en salme i fællesskab.

Efter den sungne salme, vil præsten holde en tale for afdøde. Denne tale bliver ofte sammensat sammen med nogle af de pårørende, for at talen bliver mere personlig. Her er der også nogle gange en pårørende, som gerne selv vil rejse sig og sige et par ord. Dette er en meget smuk og intim del af selve begravelsen.

Efter disse taler, vil der komme endnu en udvalgt salme. Ofte er pårørende med til at udvælge salmerne, hvis de har nogle præferencer. Efter denne salme, vil kisten skulle bæres ud af kirken og føres til gravstedet. Her vil der ofte være 6 personer, 3 på hver side af kisten, som skal bære kisten ud af kirken. Menigheden samles herefter omkring graven.

Når kisten skal sænkes i jorden, vil præsten bede en bøn imens. Derefter vil præsten kaste 3 skovlfulde jord på kisten, mens de velkendte ord “af jord er du kommet, til jord skal du blive og af jord skal du igen opstå” vil blive sagt. Dette vil herefter blive afsluttet med en salme. Begravelsen har ikket en fast længde tidsmæssigt, dette afhænger af hvad pårørende ønsker af antal salmer og taler.

Kontakt os

  Vagthavende bedemand

  Bedemand
  Evan Møller
  Ring på +45 93 88 88 93
  KONTAKTFORMULAR
  Skriv til os og vi vender tilbage
  hurtigst muligt

   Kundeanmeldelser

   Tak til Evan Møller

   Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
   Er meget nærværende og behagelig
   Jette Svendsen-Tune

   10 Stjerner hvis man kunne

   Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
   Ditte Gyrup

   Min familie og jeg er kun blevet mødt…

   Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
   BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

   Tina Johansen, på vegne af famillien
   GENNEMSIGTIGHED

   Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

   Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

   Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
   Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
   Ring på +45 93 88 88 93
   starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right