Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Smørumnedre

RING PÅ +45 93 88 88 93

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Bedemandspriser

Alle begravelser/bisættelser er individuelle. Vi ønsker at imødekomme vores kunders ønsker om det sidste farvel og sørger for trygge rammer. Vores priser er derfor ofte individuelle, men vi sørger altid for at tilbyde vores ydelser til en fair pris:

Anmeld selv

Fra 8.495,00,- DKK

Standard

Fra 10.495,00,- DKK

Standard Plus

Fra 17.495,00,- DKK
Rådgivning omkring dødsfaldet
Gebyr for udlevering til hospital/kapel
Kørsel til ceremoni op til 15 km, herefter 25.- per. km
Standard hvid begravelse kiste
Ilægning i kiste af 1 bedemand
Samtale over telefon
Dødsanmeldelse til kirkeministeriet +1.000,-
Håndtering af dokumenter frem til skifteret +1.000,-
Koordinering med præst og kirken +1.000,-
Bedemand ved ceremoni +1.000,- +1.000,-
Blomster udlægning til ceremonistedets kirkegård
Lokal dødsannonce Gældende dagspriser Gældende dagspriser
Kistepynt 3/4 Gældende dagspriser Gældende dagspriser
10 farvelroser Gældende dagspriser Gældende dagspriser
Hjemsøgning af begravelseshjælp op til 12.100.- +1.000,-
Omkostninger til kirkegård Afregnes direkte med kirkegården Afregnes direkte med kirkegården Afregnes direkte med kirkegården
Betalingsbetingelser Før ceremoni 3 dage efter ceremoni 7 dage efter ceremoni
Bliv ringet op Bliv ringet op Bliv ringet op

Din bedemand i Smørumnedre tager sig af det praktiske

Et dødsfald kan ramme uventet eller komme efter lang tids sygdom. Uanset hvad omstændighederne er, er sorgen stor. Vi ved, at det i denne tid kan føles overrumplende at stå med planlægningen af en bisættelse helt selv. Det er her vores bedemand i Smørumnedre træder til og letter byrden fra dine skuldre. For du behøver ikke selv koordinere med præst og kirke, sende dokumenter til skifteretten, indrykke dødsannonce eller bestille bårebuket. Vores fast tilknyttede bedemand i Smørumnedre er ikke blot erfaren og kyndig i at tage hånd om de praktiske ting, men har også et godt lokalkendskab. Hvilken kirke skal begravelsen foregå i? Hvor bestiller jeg blomster? Disse spørgsmål kan din bedemand i Smørumnedre hjælpe dig med at få svar på.

Er du ikke selv fra byen, kan det virke uoverskueligt at skulle fremsøge forskellige blomsterbutikker eller undersøge hvilke kirker der er i byen. Det hjælper vi dig med. Vores bedemand har et godt forhold til præsterne i byen og kan fortælle dig mere om de forskellige kirker. Smørum Kirke er oplagt, men det kan også være, at afdøde har haft et ønske om at blive begravet ved Ledøje Kirke i den tilstødende by. Vores tilknyttede bedemand i Smørumnedre hjælper med at arrangere bisættelsen i den kirke, du ønsker.

 

Hjertevarme og nærværende kvalitetsservice

Du er i trygge hænder hos os. For der skal være ro og ordentlighed til, når man planlægger den sidste afsked. Du skal ikke sidde og bekymre dig om en hel masse ekstra gebyrer eller føle, at du skal skynde dig med at vælge kiste eller urne. Vi tager godt hånd om dig, og bedemanden i Smørumnedre har altid god tid til dig. Priserne er faste, og stort set alt er inkluderet i vores pakker. Har du særlige ønsker, kan der være nogle få ting, der koster ekstra. Du vil dog altid blive gjort tydeligt opmærksom på dette.

Vores bedemand i Smørumnedre tager sig af det praktiske i forbindelse med begravelser, bisættelser, askespredninger og afsked uden ceremoni. Det er blandt andet:

- Forskellige ansøgninger f.eks. ved askespredning eller begravelseshjælp
- Koordinering med præsten
- Bestilling af bårebuket mm.
- Indsendelse af dokumenter til skifteretten

Derudover vil du altid få de helt klassiske bedemandsservices som iklædning og ilægning, kiste og urne, rådgivning om dødsfaldet og kørsel til ceremonien.

I forbindelse med hjælp til de praktiske opgaver bliver du altid mødt af en nærværende bedemand, der tager sig tid til dig. Enhver begravelse er unik, og har du brug for at snakketingene igennem, er vores bedemand i Smørumnedre der for dig – du er i gode hænder.

Vi hjælper dig med den mindeværdige og smukke afsked

Hvordan skal det sidste farvel siges? Det er et stort og voldsomt valg at stå med som pårørende. Det kan være rart, hvis der er andre familiemedlemmer, man kan rådføre sig med. Har afdøde ikke efterladt sig nogle ønsker om bisættelse eller begravelse, gennemgår vi altid muligheder sammen med dig.

Begravelse er et traditionelt valg. Det foregår med en ceremoni i kirken, hvorefter kisten bæres ud af kirken af de pårørende. Man samles ved gravstedet, og præsten siger de klassiske af ord ”af jord er du kommet..”, imens der kastet tre skovlfulde jord på kisten. Der afsluttes herefter med en salme.

En bisættelse er det rette valg, hvis afdøde skal kremeres, og der skal være en urnenedsættelse. Denne type afsked foregår i kirken på samme vis som begravelsen. Den skiller sig kun ud til sidst, hvor præsten kaster jord på kisten i kapellet i stedet for ude ved gravstedet. Efter det er sket, køres kisten videre til krematoriet. Ofte samles de nærmeste til en urnenedsættelse ved gravstedet på et senere tidspunkt.

Askespredning er en tradition, der stammer fra sømænd. Det sker dog også, at andre vælger at få deres aske spredt udover havet. Det kan være ved et sted, hvor de har en særlig tilknytning. Man skal søge om tilladelse til askespredning, og det er ikke tilladt over søer, men kun over åbent hav. Som en del af vores standardpakke står vi for ansøgning om tilladelse til askespredning, hvis det er den afsked, afdøde skal have.

Fornuftige priser og gennemsigtige aftaler

Din bedemand i Smørumnedre er en del af et nyt koncept. Vi gør op med den traditionelle bedemand og kan af den årsag tilbyde dig lavere priser. Faktisk op imod 30-40% billigere.Det kan vi af flere grunde. Vores koncept er landsdækkende, og vi har tilknyttede bedemænd i hele landet også i Smørumnedre. Vores bedemænd har ikke store butikker, og der er ikke nogen underleverandører. Med de fordyrende mellemled skåret væk kan vi gøre det, vi er bedst til – at hjælpe dig med de praktiske ting i en svær tid. Vi gør det til en fornuftig pris, og selvom vores bedemand i Smørumnedre ikke har en fysisk butik, får du stadig en nærværende og varm service.

Enhver aftale der indgås er gennemsigtighed. Vi har gjort det overskueligt med to muligheder: vores budgetpakke og vores standardpakke.

Budgetpakken inkluderer de mest almindelige bedemandsservices som iklædning og ilægning, kiste og urne, kørsel til ceremoni og krematorium, og naturligvis rådgivning om dødsfaldet.

Standardpakken inkluderer flere praktiske og administrative opgaver. Det er alt fra håndtering af dokumenter til skifteretten, koordinering med kirken, ansøgning om begravelseshjælp, til en samtale i hjemmet eller over telefon, blomsterkørsel og kørsel til anden kirkegård.

Din bedemand i Smørumnedre sikrer en tryg planlægning

Det skal ikke være stressende eller uoverskueligt at planlægge en bisættelse. Det sørger vores bedemand i Smørumnedre for, at det ikke bliver. Med vores kvalitetsservice vil du altid have ro i maven, og du vil med hjælp til de praktiske opgaver kunne finde ro i en svær tid og sørge sammen med resten af familien. Vi sørger for, at begravelsen forløber som den skal – efter dine og afdødes ønsker og altid uden bekymringer for, om der er sørget for det hele. Vores bedemand i Smørumnedre står til rådighed til at svare på dine spørgsmål, give dig tryghed og snakke tingene igennem.

Vores kunder mener

Tak til Evan Møller

Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
Er meget nærværende og behagelig
Jette Svendsen-Tune

10 Stjerner hvis man kunne

Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
Ditte Gyrup

Min familie og jeg er kun blevet mødt…

Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

Tina Johansen, på vegne af famillien

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right