Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Hillerød

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster

Hjertevarm bedemandsservice i Hillerød

Det er aldrig let at miste. Men tiden efterfølgende bliver roligere og med plads til at sørge, hvis der er en, der står for de praktiske ting i forbindelse med begravelsen. Det er her vores bedemand i Hillerød kommer ind i billedet. Du bliver mødt med stor respekt, og der bliver taget godt hånd om dig. Det er kernen i vores bedemandsservice, at der skal være ro og tryghed hele vejen igennem. Du skal ikke føles dig presset til at tage hurtige beslutninger eller stå med for mange praktiske gøremål.

Vi tager os også tiden til at snakke tingene igennem med dig, hvis du har brug for det. For mange gør det begravelsen bare en lille smule mere overskuelig, når man har ro i maven og ved, at der er taget hånd om alt det praktiske. Det sørger vi for, der er. Vi har mangeårig erfaring med at planlægge begravelser og bisættelser og gør det i langt de fleste af landets byer. Vores bedemand i Hillerød har et stort kendskab til byen, lokalmiljøet og kirkerne – og er derfor den rette til at hjælpe dig med planlægningen. Du behøver ikke bekymre dig om at bestille bårebuketten, indrykke dødsannoncen eller koordinere med præsten. Vi letter presset fra dine skuldrevi ved om nogen, at det kan være stort.

Din bedemand i Hillerød tager sig af det hele

Hvilken kirke skal du bruge? Hvor mange blomster bestiller man? Hvem er præsten? Der opstår mange spørgsmål i forbindelse med at planlægge en begravelse. Det kan virke meget overrumplende, især hvis du ikke er fra området, hvor begravelsen skal foregå. Her kan vores bedemand i Hillerød træde til og vejlede dig grundigt. Du vil få hjælp til at vælge kirke i Hillerød – skal det være i Hillerød Kirke, Grønnevang Kirke eller i Præstevang Kirke, at det sidste farvel siges? Det kan være afdøde havde et specielt forhold til en af kirkerne, eller har talt om en bestemt kirke inden sin bortgang.

Valg af kirke er ikke det eneste valg, du som pårørende står overfor at træffe. Der følger mange praktiske og administrative opgaver efter et dødsfald. Det kan gøre tiden sværere, men vi letter byrden for dig med en begravelsespakke, der inkluderer det hele. Det er vores standardpakke, hvor vi blandt andet hjælper dig med at:

Koordinere med præsten
Hjemsøge begravelseshjælp
Håndtere dokumenter til skifteretten
Indrykke dødsannonce
Vælge kiste og urne
Bestille bårebuket
Bestille gravsted.

Pakken inkluderer naturligvis også de praktiske dele af begravelsen som ilægning i kiste, kørsel til ceremoni, blomsterkørsel til anden kirkegård osv. Du ser den fulde liste på vores prisside.

 

En tryg afsked ved begravelse eller bisættelse

Hvilken afsked ønsker du at tage med afdøde? Det kan være en svær beslutning, og mange vælger den traditionelle begravelse eller en bisættelse. Den afdøde kan dog selv have haft ønsker til, hvordan denne sidste rejse skulle foregå. Det kan være enaskespredning eller helt uden ceremoni.

Begravelse eller bisættelse er på mange punkter ens. De to former for afsked skiller sigdog ud ved, at man ved begravelsen smider jord på kisten ude ved gravstedet. Er der tale om en bisættelse, gør man dette inde i kapellet, inden kisten bliver båret ud i rustvognen. Man vil derfor vælge en traditionel begravelse, hvis kisten skal sænkes i jorden, mens man vælger en bisættelse, når der i stedet er tale om en urnenedsættelse eller en askespredning.

Vores bedemand i Hillerød tager dig gerne igennem de forskellige måder at sige det sidste farvel. Har den afdøde ikke selv haft ønsker til dette, kan det føles som en stor beslutning og det er rart at vide mere om mulighederne. Har der været et ønske om askespredning, er det også noget vores bedemand i Hillerød hjælper dig med. Vi står for at søge om tilladelse til askespredningen.

Vi forestår også begravelser eller bisættelser uden kirkelig ceremoni.

 

Altid gennemsigtige aftaler og priser

Som vi selv siger det, er vi bedemænd på en ny måde. Det betyder, at vi har lavere priser og en altid gennemskuelig aftale. Hvordan kan vi så gøre det billigere? Det kan vi, fordi vi ikke har fysiske butikker med masser af ansatte, fordyrende mellemled osv. Vi tager os af hele processen selv, og det er vi stolte af.

Der er ingen lange formularer, du ringer bare til vores bedemand i Hillerød. Når I har aftalt nærmere over telefonen, vil I typisk arrangere et besøg hjemme hos dig, hvor du kan få vejledning og der kan aftales nærmere om begravelsen. Enhver aftale der indgås mellem vores bedemand og dig er fuldt gennemsigtighed. Det vil sige, at du altid ved, hvad der er inkluderet og hvad der koster et mindre tillæg.

Vi tilbyder to forskellige pakker til begravelse, bisættelse, askespredning og ingen ceremoni. Det er vores standardpakke og vores budgetpakke.

I standardpakken har du det hele inkluderet – alt fra rådgivning om dødsfaldet til kiste og urne, samtale i hjemmet og koordinering med præsten. Du ser hele den udførlige liste på vores prisside. Skulle du stå med overskuddet til at arrangere noget af begravelsen selv, anbefaler vi, at du går med vores budgetpakke. Der er en besparelse at hente, og det kan være både være et godt valg, hvis du vil spare penge, men også hvis der er nogle ydelser, du ikke skal bruge. Du kan naturligvis altid tilvælge vores bedemandsservices og betale et tillæg, efter du er gået med budgetpakken.

Hos os behøver du ikke betale overpris – vores services er prisfornuftige og altid gennemskuelige.

Vores bedemand i Hillerød hjælper dig i sorgens tid

Du vil altid blive mødt med en respektfuld og kærlig vejledning. Vores bedemænd har mange års erfaring og er yderst kyndige i det arbejde, de laver. Din bedemand i Hillerød har tid til at snakke med dig, forklarer tingene grundigt for dig og varetager de praktiske opgaver, som du ikke har overskud til. Du kan finde ro og sørge i en svær tid uden store bekymringer over, om begravelsen forløber som den skal. Det sørger vi for, at den gør.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right