Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Rønnede

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vores bedemand i Rønnede har mange års erfaring i branchen

  En gang imellem så viser livet sig fra sin grimme side, og det gør den især når man oplever et dødsfald. Uanset om det er et pludseligt dødsfald eller om man mister til et langt sygdomsforløb, så bliver man ofte ramt af en stor sorg. Død er en underlig størrelse og det er noget af det, som ingen af os har nogen kontrol over. Det er også det, der kan være utrolig svært at forholde sig til, når vi mister dem vi elsker. Midt i at man befinder sig i stor sorg og fortvivlelse, så er der en række praktiske og administrative opgaver, som der skal tages stilling til allerede kort tid efter døden er indtruffet. Derudover skal der også planlægges en begravelse eller bisættelse de efterfølgende dage, hvilket alt sammen kan virke meget uoverskueligt for rigtig mange. I sådan en tid kan det være rart med en støtte og hjælpende hånd - det er det, som vores bedemand i Rønnede vil være for dig.

  Når der skal tages stilling til en lang række ting, så kan det være rart med en på sidelinjen, som har prøvet det mange gange før. Vores bedemand i Rønnede har mange års erfaring i at håndterer alle de opgaver, der opstår i forbindelse med et dødsfald. Vores bedemand vil derfor kunne hjælpe dig med alle opgaver samt kunne besvare en stor del af de mange spørgsmål, som melder sig allerede kort tid efter man har mistet. Hvilken kirke skal du vælge? Hvilken præst skal afholde ceremonien? Skal der overhovedet afholdes en ceremoni? Hvor skal du købe blomsterne henne? Hvilke bårebuketter skal købes? Dette er blot få af de mange spørgsmål, der vil presse sig på undervejs i planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Planlægningen kan ofte være nemmere, hvis afdøde selv har et par ønsker omkring, hvordan det skal foregå. Hvis dette ikke er tilfældet, så står vores bedemand klar til at rådgive og vejlede dig omkring de forskellige scenarier, som eksempelvis begravelse og bisættelse, så du kan få truffet det valg, som føles bedst.

  Derfor skal du vælge en bedemand som er lokal forankret

  Vores bedemand har et godt kendskab til Rønnede samt gode og tætte samarbejdsrelationer rundt omkring i byen i forhold til kirker, præster og blomsterforhandlere. Fordelen ved at finde en bedemand, som er lokal forankret i den ønsket by, er at du kan få den rette vejledning og hjælp til valg af eksempelvis kirker. Det hænder at den afdøde kun har aflagt ønske om en speciel by, men ikke en bestemt kirke. Her kan det være en fordel at kunne få hjælp og kendskab til de forskellige kirker, når dette valg skal træffes på en andens vegne. I Rønnede er der smukke kirker som blandt andet Kongsted Kirke, Tryggevælde Provsti og Vester Egede Kirke, som vores bedemand kan præsenterer dig for. Du bestemmer helt selv, hvor meget eller hvor lidt, du ønsker at være med ind over planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Hvis du ikke har overskud eller ønsker at tage stilling til eksempelvis blomsterne eller valg af præst, så kan vores bedemand klare det hele for dig. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at få skabt en mindeværdig og smuk afsked i afdødes ånd.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square