Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Søborg

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi er kun et opkald væk fra at lette byrden fra dine skuldre

  Når man mister en man har kær, så gør det altid ondt. Det er en svær tid, når man mister. Det er et af de hårdeste tidspunkter i livet og mange oplever en meget uretfærdig død. Uanset om afdøde er død efter et langt sygdomsforløb eller pludseligt, så er det hårdt og svært at miste nogen man elsker. Det gør ondt at sige farvel og derfor vil vores bedemand i Søborg gøre det til sin vigtigste og mest fornemme opgave at få skabt en mindeværdig og smuk afsked, så du føler at du har sagt ordentlig farvel. Ikke nok med at man befinder sig i sorg når man mister, så vælter det også ind med praktiske opgaver kort tid efter. Det er vigtigt at man får plads og ro til at sørge ordentlig. Derfor vil vores bedemand i Søborg være din redning og være din støtte i denne svære tid. Vi hjælper dig hele vejen igennem fra start til slut. Vi er her for at du skal føle dig tryg og i gode hænder.

  Mange af de praktiske og administrative opgaver, som man skal tage stilling til ret hurtigt, kan virke enormt overvældende. Vores bedemand i Søborg har mange års erfaring i branchen og kan overtage alt praktik, planlægning og administrativt arbejde for dig, så du ikke skal føle den byrde på dine skuldre. Du skal kun koncentrere dig om at sørge med din familie. Alle de spørgsmål, der end måtte poppe op inden, under og efter ceremonien skal du endelig stille til os. Vi har som sagt mange års erfaring i branchen og kan helt sikkert give dig et svar på mange af dine spørgsmål i denne proces. I forhold til mange andre steder, så skal du blot ringe til os på +45 93 88 88 93, og så står vi klar til at hjælpe dig med det samme. Vi håndtere alle opgaver selv og kan derfor med garanti give dig den bedste service og en god kvalitet. Fordi vi har skåret diverse mellemled væk, så er vores pris også 30-40% billigere end mange andre bedemænd. Vi går ind for gennemsigtighed, da vi føler at man som pårørende, i en svær tid, skal kunne regne med at få præcis det, som man betaler for.

  Bedemanden i Søborg sørger for en smuk afsked

  Det kan være svært at tage valg omkring en begravelse eller bisættelse, hvis afdøde ikke selv har ønsket noget specifikt. Hvis du ikke kan overskue at tage beslutninger, så kan vi sørge for det hele og garanterer en smuk afsked. Mange har eksempelvis en tilknytning til en bestemt by eller kirke. Det kan være at afdøde er blevet gift i en kirke og gerne vil begraves samme sted eller måske bare har en stærk tilknytning til en bestemt by. Hvis afdøde ikke har nogle ønsker, så er det op til dig som pårørende at afgøre, hvor ceremonien skal foregå. Vores bedemand i Søborg har et godt og langt kendskab til byen og lokalmiljøet. Det medfører også at vores bedemand har gode samarbejdsrelationer med byens kirker, præster og blomsterforhandlere. Hvis afdøde har et ønske om at få sin afsked i Søborg Kirke, Gladsaxe Kirke eller Buddinge Kirke, så er dette bestemt en mulighed. Vi står klar med kyndig vejledning, hvis der skulle være brug for dette i forhold til planlægning af ceremonien. Vi sørger for at I får en smuk og mindeværdig dag, som er lige i afdødes ånd.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square