Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Slagelse

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster
Sankt Mikkels Kirke

Din bedemand i Slagelse står for det praktiske

Overlad det praktiske til os. Det er ordene, du hører, når du første gang taler med vores bedemand i Slagelse. For vores ypperste opgave er at føre dig trygt gennem den svære tid. At planlægge en begravelse med mange deltagende gæster klinger ikke godt sammen med også at sørge, finde ro og være der for familien. Derfor står vi klar til at løfte byrden fra dine skuldre. Vi lader dig tage det roligt, videreformidle afdødes ønsker til os, og så sørger vi for, at det praktiske og administrative falder på plads. Det gør vi ved at stå for:

- Håndtering af dokumenter til skifteretten
- Koordinering med præst og kirke
- Bestilling af blomster
- Kiste eller urne
- Kørsel til ceremoni, anden kirkegård eller krematorium
- Ansøgning om begravelseshjælp
- Ansøgning om tilladelse ved askespredning

Med hjælp fra vores bedemand i Slagelse behøver du ikke bekymre dig om, hvordan dagen kommer til at forløbe. Vi er kyndige og dygtige i det, vi laver. Derfor vil der være tænkt på alt det praktiske. Du er som pårørende i trygge hænder, når du vælger os til at hjælpe med planlægningen af en begravelse eller bisættelse. Det er altid muligt at ringe til vores bedemand og stille spørgsmål. Er de rigtige blomster bestilt? Hvordan indrykker man en dødsannonce? Og er alt koordineret med præsten?

Kyndig hjælp giver dig ro og tryghed i en trist tid

Vores erfaring er, at når der er styr på praktikken, så kan langt de fleste pårørende bedre finde sig til rette i den svære tid. Uden at blive overrumplet med praktiske opgaver, er det nemmere at sørge, være sammen med familie og mindes de gode øjeblikke med den afdøde. Vores tilknyttede bedemand i Slagelse har en lang erfaring og er kyndig i enhver opgave, der måtte følge med en bisættelse eller begravelse. Skulle det være tilfældet, at afdøde havde et ønske om at få spredt sin aske over havet, er vi også behjælpelige med dette. Det kræver en tilladelse, som vi hjælper med at ansøge om – så du ikke skal bekymre dig om, hvor vidt det kan lade sig gøre.

Der er altid tid til at snakke om tingene hos vores bedemand i Slagelse. Ingen beslutninger skal hastes igennem, og der bliver sat tid af tid at gennemgå programmet for begravelsen. Hvad skal der ske før kirken, inde i kirken og efterfølgende. Er det muligt at arrangere en ceremoni, når urnen bliver nedsat? Hvordan afholder man en ceremoni ved askespredning? Du får altid svar på dine spørgsmål, og vi efterkommer dine og afdødes ønsker på bedste vis.

Bisættelse, begravelse eller askespredning

Ingen afsked er nemmere end den anden. Uanset om afdøde skal nedsænkes i kisten, i en urne eller have sin aske spredt, følger der mange praktiske opgaver med. Dem hjælper vores bedemand i Slagelse dig med at få styr på. Har afdøde frabedt sig en ceremoni, kan vi også arrangere en bisættelse eller begravelse uden en kirkelig ceremoni.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right