Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Brøndby

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi sørger for at I får den mindeværdige afsked som I ønsker

  Med vores bedemand i Brøndby får du den bedste støtte i en svær tid. Når man mister en man har nær, så kan det føles uretfærdigt og uforståeligt. Derfor befinder mange sig ofte også i stor sorg. Midt i at man befinder sig i stor sorg, så skal man pludselig også tage stilling til en lang række praktiske ting. Det kan være svært at vide hvor man overhovedet skal starte, og det er her vores bedemand i Brøndby kommer dig til undsætning. Han vil hjælpe dig fra start til slut, så du kommer bedst igennem denne svære tid. Det gælder om at finde en god solid støtte, som kan stå for alt praktik og sørge for at dokumenter og papirarbejde bliver udfyldt korrekt i den rigtige rækkefølge. Med vores bedemand behøver du kun at koncentrere dig om at sørge med din familie og dine nære.

  Vores bedemand i Brøndby har mange års erfaring i branchen og er specialist i at håndterer de mange trin, der kommer i forbindelse med et dødsfald. Uanset om det er et pludseligt eller over et langt sygdomsforløb at man skal sige farvel, så efterlades de pårørende knuste og med mangel på overskud. Det kommer bag på mange, hvor meget der egentlig skal tages stilling til, lige med det samme. Man skal planlægge hele afskedsceremonien, tage hånd om pengesager, dokumenter, administrative opgaver, udfylde formularer og meget mere. Hos os slipper du for at udfylde formularer som det første. Du ringer blot til os på +45 93 88 88 93, og så står vores bedemand klar til at hjælpe dig fra start til slut. Du bestemmer selv, hvor meget du vil indgå i planlægning og praktik. Hvis du ikke ønsker eller har overskud til noget af det, så overlader du det blot til vores erfarne bedemand i Brøndby. Vi står fra alt lige fra indrykning af dødsannonce til bestilling af blomsterdekorationer og bårebuketter.

  Du får en empatisk og nærværende bedemand til en fair pris

  I dag kan man nemt komme til at betale overpris for en bedemand. Vi kører med fuld gennemsigtighed og det betyder at du kan være sikker på at du får præcis det, som du betaler for, uden at betale overpris. Vi har nemlig skåret mellemled fra samt valgt store bedemandsbutikker fra, så vi kan tilbyde dig en bedre pris. Vi håndterer alle opgaver selv og kan derfor med stolthed altid garanterer en personlig og nærværende service. Du får også en bedemand, som har et godt kendskab til Brøndbys lokalmiljø og by generelt, du kan derfor hente kyndig vejledning og information om diverse kirker og præster. Hvis afdøde har en speciel tilknytning til eksempelvis Brøndbyvester Kirke eller Brøndbyøster Kirke, så kan en begravelse eller bisættelse afholdes der. Hvis afdøde ikke har taget stilling til begravelse eller bisættelse, så gennemgår bedemanden alle punkter med dig i hvert scenarie, så du ved hvad der sker under en begravelse og en bisættelse ned til mindste detalje. Vi hjælper dig til at få truffet den rette beslutning, som du og familien føler jer mest trygge ved.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square