Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Charlottenlund

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Få den rette hjælp til begravelsen eller bisættelsen

  Vores bedemand i Charlottenlund vil hjælpe og guide dig igennem en svær tid. Når man mister en man holder af, så føles livet først uretfærdigt. Uanset om det er på grund af en langvarig sygdom eller helt pludseligt, så gør det altid ondt. Det kan være svært at forstå at man har mistet en man har kær og derfor hjælper det heller ikke at man kort tid efter, skal tage stilling til en masse praktik. Vores bedemand i Charlottenlund har mange års erfaring i branchen og vil være her for dig hele vejen igennem. Bedemanden vil kunne besvarer alle dine spørgsmål på bedste vis og stå for alt planlæggelsen i forhold til ceremonien. Du vil få tilbudt den støtte, som alle behøver i en svær tid.

  Vores bedemand i Charlottenlund vil komme med kyndig råd og vejledning i processen. Hvis afdøde ikke har specifikke ønsker om en begravelse eller bisættelse, så kan det være et stort valg for dig som pårørende at træffe alene. Vi vil stå klar med professionel og respektfuld hjælp og fortælle dig, hvad der kommer til at ske i begge scenarier, helt ned til sidste detalje. Vores job, er at du og familien får truffet de rigtige valg, som I er tilfredse med i dag og i fremtiden. Hvis du skal have hjælp til kirke eller kapel, så står vi også til rådighed med vejledning her. Vores bedemand i Charlottenlund har et godt kendskab til både byen og lokalmiljøet. Hvis afdøde har en særlig tilknytning til en af kirkerne i Charlottenlund, eksempelvis Messiaskirken, Ordrup Kirke eller Skovshoved Kirke, så er dette bestemt muligt. Vores bedemand har gode samarbejdsrelationer i byen til både kirker, præster og blomsterforhandlere. Bedemanden kan derfor give god og erfaren vejledning omkring de forskellige muligheder i byen.

  Hos os får du en smuk og mindeværdig afsked til en god pris

  Vores bedemand håndtere alle opgaver selv og vi har hverken store bedemandsbutikker eller en masse mellemled. Derfor kan vi også tilbyde dig en billigere pris end mange andre bedemænd på markedet. Vi er stolte af, at håndtere alle opgaver selv, fordi så kan vi altid garanterer dig 100% gennemsigtighed, høj service og god kvalitet. Du kan være sikker på at få en nærværende og hjertevarm bedemand, som kun vil sørge for at du kommer bedst igennem denne svære tid. Vi ser det som en af de fornemmeste opgaver at få skabt en mindeværdig og smuk afsked, som er i afdødes ånd. Hos os slipper du også for at udfylde et hav af forskellige formularer, når døden indtræffer. Du kan i stedet blot ringe til os på +45 93 88 88 93, og så står vi klar til at hjælpe dig igennem processen på en professionel og respektfuld måde. Det vigtigste for os, er at du får ro til at sørge sammen med din familie. Det er helt op til dig og din familie, hvor meget du/I vil være involveret i processen og planlægningen. Hvis du ikke har overskud til at deltage, så klarer vores bedemand i Charlottenlund det hele for dig - både inden, under og efter ceremonien.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square