Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Hellerup

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Du får høj service og god kvalitet til den rette pris

  Når man mister en man holder af, så kan livet føles meget uretfærdigt. Man kan have mange ubesvarede spørgsmål og man aner næsten ikke, hvor man skal starte. Vores bedemand i Hellerup er her for at besvare dine spørgsmål på bedste vis. Vores bedemænd har mange års erfaring i branchen og der er derfor god chance for at vi kan besvare mange af de spørgsmål, der måtte komme løbende. Livet bliver sat på prøve, når man mister nogen, som man holder af. Uanset om det er til et langt sygdomsforløb eller pludseligt, så er det tragisk og svært at forholde sig til. Kort efter man har mistet, skal man tage stilling til en masse praktik og få styr på mange administrative opgaver. Det kan være utrolig uoverskueligt, når man samtidig befinder sig i sorg. Her vil vores bedemand i Hellerup komme dig til undsætning.

  Vores bedemand i Hellerup leverer altid høj service og god kvalitet. Vi har skåret mellemled og store bedemandsbutikker væk, så vi håndterer alle opgaver selv, hvilket også viser sig prismæssigt i forhold til andre bedemænd. Vi er stolte af, at håndtere alle opgaver selv, fordi vi ved at vi med garanti kan yde personlig, nærværende og empatisk service hver gang. Det er vigtigt at man kan stole på sin bedemand i denne tid, fordi man overlader meget af planlægningen til ham. Man skal med ro i sindet kunne slippe kontrollen og være sikker på at der bliver planlagt en mindeværdig og smuk afsked i afdødes ånd. Du bestemmer selv, hvor meget du vil være ind over planlægningen. Hvis du slet ikke vil have indflydelse på noget og afdøde ikke har specifikke ønsker, så står vi gerne for det hele. Vi tilbyder en kiste eller urne i klassisk design, som indgår i vores samlede pakkeløsning til en fast god pris. Du kan også tilkøbe en anden kiste eller urne, hvis det falder mere i afdødes smag. Vi kører med fuld gennemsigtighed og det er vigtigt for os, at du får hvad du ser, til en bedre pris.

  Du får en bedemand i Hellerup der er lokal forankret

  Vores bedemand i Hellerup har et godt kendskab til lokalmiljøet og byen. Der har vores bedemand også gode samarbejdsrelationer med diverse kirker, præster og blomsterforhandlere. Hvis afdøde har en særlig tilknytning til Hellerup Kirke, Dyssegårdskirken eller Helleruplund Kirke, så er dette bestemt en mulighed. Det kan også være afdøde bare har en særlig tilknytning til Hellerup i sig selv, og så udvælger vi i fællesskab kirken. Det er en fordel for dig at vores bedemand kender byen godt, fordi så kan du få råd og vejledningen omkring kirker, præster og lignende. Vi vil vejlede dig og guide dig på bedste vis, så dig og din familie får truffet de helt rigtige beslutninger, som I føler jer trygge ved nu og i fremtiden. For os er det vigtigste at vi får skabt en smuk afsked, som både dig og familien er tilfredse og glade ved. Det er vigtigt at man får sagt ordentlig farvel og det kan vores bedemand i Hellerup hjælpe jer med at få gjort, på en mindeværdig måde.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square