Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Værløse

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi er din støtte i en svær tid og tager hånd om alt praktik

  Vores bedemand i Værløse er specialiseret i at håndtere de forskellige trin, der opstår i forbindelse med et dødsfald. Når man får døden tæt på livet, så befinder man sig ofte i stor sorg. Det kan virke meget uretfærdigt og man kan især opleve mangel på overskud. Vores bedemand i Værløse vil hjælpe dig igennem denne svære tid og tage hånd om alle de praktiske opgaver. Du får den rette hjælp og vejledning fra start til slut i hele processen. For os, er det vigtigt at du føler dig i trygge hænder og føler at du kan overlade alt praktik og administrative opgaver til vores bedemand i Værløse.

  Når man mister en man har nær, så medfølger der desværre en masse praktiske ting, som man skal tage stilling til ret hurtigt. Derudover er der hele planlægningen af afskedsceremonien. Hvis du ikke har overskud eller ikke ønsker at tage del i planlægningen af begravelsen eller bisættelsen, så overlader du blot alt dette til vores bedemand i Værløse. Vores bedemand har mange års erfaring i branchen og er specialiseret i at håndterer alle de nødvendige trin, der opstår i forbindelse med et dødsfald. Vores bedemand har et godt kendskab til Værløse samt lokalmiljøet. Hvis afdøde har en tilknytning til eksempelvis Værløse Kirke eller Hareskov Kirke og har et ønske om at få afholdt sin afskedsceremoni i en af disse kirker, så er dette bestemt muligt. Vores bedemand har gode samarbejdsrelationer i byen, når det kommer til kirker, præster og blomsterforhandlere. Du skal blot fortælle os, hvis du eller afdøde har nogle ønsker, så sørger vi for aftale med kirke, præst og bestilling af bårebuketter og blomsterdekorationer.

  Hos os slipper du for udfyldning af formularer - du ringer bare

  Som pårørende aner man oftest ikke, hvor man skal starte, når døden er indtruffet. Man sidder tilbage og ved at man skal tage stilling til en masse ting, men man aner ikke hvor man skal starte. I stedet for at skulle starte med at udfylde en masse formularer, så ringer du blot til os på +45 93 88 88 93, og så står vi klar til at hjælpe dig hele vejen igennem. Vi kører med fuldt gennemsigtighed, så det du ser, er det du får. Dette gælder også priserne. Du kommer ikke til at betale overpris for noget noget som helst. Vi har skåret alle mellemled fra og har ingen bedemandsbutikker, hvilket gør at vi kan tilbyde dig en meget bedre pris. Dermed kan vi også altid garanterer en personlig og nærværende service, da vi håndterer alle opgaver selv og det er vi enormt stolte af. For os, er det den fornemmeste opgave at hjælpe dig igennem en svær tid og få skabt en smuk og mindeværdig afsked i afdødes ånd. Hvis du har brug for en snak med os, så tilbyder vi altid gratis rådgivning. Det er vigtigt for os at du har tillid til vores bedemand i Værløse, så du trygt kan overlade alle opgaver til ham.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square