Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Virum

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi står for alt praktik og letter byrden fra dine skuldre

  Hvis du har mistet en du holder af og føler dig magtesløs, så kommer vores bedemand i Virum dig til undsætning. Når man mister en kær, så kan det føles uretfærdigt og ikke nok med det, så vælter der hurtigt akutte praktiske opgaver ind, som man skal tage sig af. Det kan for mange virke utrolig uoverskueligt og man kan derfor have brug for hjælpende hånd. Vores bedemand vil være din helt store støtte i denne svære tid og sørge for at du kan være sammen med din familie i stedet for at tænke på praktiske opgaver. Vi tager os af alt praktik og planlægning i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, hvis du ønsker det.

  Alle de praktiske opgaver tager vi os af samt planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Der er mange flere ting end man lige regner med, som der skal tages stilling til i forbindelse med en afskedsceremoni. Man skal blandt andet lave aftale med kirke, præst og bestille blomsterdekorationer og bårebuketter. Derudover er der en lang række papirer og dokumenter, som man skal håndtere og tage stilling til. Allerede fra første dag kan du overlade alle opgaver til os. Vores bedemand i Virum har stort kendskab til byen og lokalmiljøet. Hvis afdøde har stor tilknytning til eksempelvis Virum Kirke eller Lundtofte Kirke, så er dette muligt. Vores bedemand har gode samarbejdsrelationer med diverse kirker, præster og blomsterforhandlere. Du kan derfor trygt overlade bestilling og planlægning til bedemanden. Hvis afdøde ikke har nogle specifikke ønsker, så er det pårørendes beslutning. Det kan føles som en stor beslutning at tage på afdødes vegne, og derfor står vi selvfølgelig til rådighed med kyndig vejledning og gode erfaringer, så du får truffet den beslutning, som du og familien føler jer trygge ved i dag og i fremtiden.

  Ring til os og få den rette støtte til den rette pris

  Vi kører fuld gennemsigtighed og sørger for at du får præcis det du har betalt for. Vores priser er billigere end mange andres, fordi vi blandt andet har skåret alle mellemled væk og ikke har store bedemandsbutikker. Dette har vi gjort, så vi kan tilbyde dig den bedste pris. Derudover er vi stolte af, at håndterer alle opgaver selv, da vi så med garanti kan tilbyde dig en personlig og nærværende service samt god kvalitet. Du kan vælge en kiste eller en urne i klassisk design i vores samlede pakkeløsning til en fast pris. Du kan også tilkøbe mere specielle urner eller kister, hvis afdøde eller I som pårørende ønsker dette i stedet. For os handler det om at kunne tilbyde den bedst mulige støtte og hjælp til en fair pris. Hos os slipper du også for at skulle udfylde en masse dokumenter og formularer, men i stedet ringer du bare til os på +45 93 88 88 93, og så står vi klar til at hjælpe dig allerede fra første dag. Vores fornemmeste opgave, er at få skabt en smuk afsked i afdødes ånd, så du og pårørende kan få sagt ordentlig farvel.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square