Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Kalvehave

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Du får en hjertevarm og personlig bedemand til en god pris

  Vores bedemand i Kalvehave vil være din redning i en svær tid. Hvis du har mistet en, du holder af, så befinder du dig formentlig i sorg. Ofte når man befinder sig i sorg, så bliver man ked af det, træt og mister overskuddet. Netop som alt dette sker, så kommer der en lang række opgaver, som man skal tage stilling til allerede kort tid efter at døden er indtruffet. Det kan virke uretfærdigt og ikke mindst uoverskueligt. Vores bedemand i Kalvehave har mange års erfaring i branchen og ikke mindst mange års erfaring i at håndterer de forskellige opgaver, der opstår i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Du kan derfor godt ånde lettet op og overlade alt praktik og planlægning til vores bedemand i Kalvehave.

  Vores fornemmeste opgave, er at få planlagt en smuk og mindeværdig afsked, for dig og andre pårørende i afdødes ånd. Det vil vi gerne gøre til en så god pris som muligt. Derfor har vi valgt at skære store flotte bedemandsforretninger og mellemled væk, så vi kan være 30-40% billigere end andre bedemænd. Vi håndterer derfor alle opgaver selv og det er vi enormt stolte af, fordi vi derfor altid kan garanterer en meget personlig og nærværende service til dig i en svær tid. Vores bedemand er specialiseret i at håndterer de mange opgaver, der opstår i forbindelse med et dødsfald. Det vil også sige, at vores bedemand i Kalvehave kan give dig den rigtige støtte og hjælp i en svær tid. Du vil kunne få svar på de mange spørgsmål, der vil melde sig efter døden er indtruffet. I stedet for at skulle udfylde en masse formularer, så ringer du bare til os på +45 93 88 88 93 og så står vi klar til at hjælpe dig på bedste vis fra start til slut.

  Vores bedemand er lokal forankret og har gode relationer i Kalvehave

  Du får en bedemand, som har et godt og stærkt kendskab til Kalvehave by. Det er en fordel, når der skal findes blomsterforhandlere og præst, da vores bedemand har opnået gode samarbejdsrelationer rundt omkring i byen. I Kalvehave ligger den nydelige Kalvehave Kirke opført i smukt kalkhvide sten. Du finder også Vordingborg gammel Kirkegård Kapel tæt på Kalvehave, som har et smukt lille kapel, der ofte også bliver brugt til borgerlige handlinger. Det er ikke altid at den afdøde har et specielt ønske til hvordan en begravelse eller bisættelse skal foregå. Derfor er det dig som pårørende, der skal arrangerer og planlægge hvordan det skal forløbe. Det er alt fra bårebuketter til valg af salmer. Det kan også være, at afskeden skal foregå direkte fra et kapel. Uanset hvad, så vil vores bedemand i Kalvehave være med dig hele vejen igennem, så du kan få truffet de rigtige valg for dig, andre pårørende og selvfølgelig afdøde selv. Vi er her for at gøre det hele lidt lysere i en svær tid. Du skal derfor trygt kunne slippe kontrollen, hvis det er det du ønsker, og overlade alt praktik og planlægning til vores bedemand i Kalvehave. Vi vil i fællesskab få skabt en mindeværdig og smuk afsked i afdødes ånd, som du og andre pårørende vil kunne mindes fremover.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square