Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Næstved

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster
Sct Peders Kirke

Prisfornuftig bedemand i Næstved

Vores kvalitetsservice er ikke lig med høje priser. Tværtimod. Du skal ikke betale overpris for hjælp i den svære tid. Vores bedemandskoncept skiller sig ud fra de traditionelle bedemænd, der findes. For vi har ikke store og fine butikker. Vi har hellere ikke en hel masse mellemled, men står selv for det hele. Derudover har vi bedemænd tilknyttet i hele landet for at give dig den mest kyndige og nærværende service. Vores bedemand i Næstved har et stort kendskab til lokalområdet og hjælper dig på bedste vis med at få styr på de praktiske forhold til begravelse eller bisættelse i Næstved.

Du kan gøre det på to måder. Vælger du den første, får du vores budgetpakke. Denne prispakke er for dig, der vil stå for det meste af planlægningen selv. Med i prisen får du de ting, som ikke er så nemme at tage sig af selv – kiste, iklædning og ilægning, kørsel til ceremoni. Du får naturligvis også rådgivning omkring dødsfaldet, og skulle du få brug for andre services f.eks. hjælp til at søge begravelseshjælp, kan du tilvælge dette.

Den anden mulighed er vores standardpakke. Det er den, langt de fleste vælger. For denne pakke inkluderer stort set alt. Lige fra den første rådgivning omkring dødsfaldet til valg af kiste (og urne), besøg i hjemmet, håndtering af dokumenter til skifteretten, kørsel til ceremoni, blomsterkørsel mm. Du ser den fulde liste på vores prisside.

Tryg planlægning med hjælp til det praktiske

Det sidste farvel er altid svært. Men hvad der gør det endnu sværere for mange, er at blive overrumplet med praktiske opgaver. Der er mange ting at tage stilling til, og det gør det lettere for langt de fleste at få kyndig hjælp til dette. Måske er du den eneste pårørende, der skal planlægge begravelsen. Det kan også ske, at I er flere om det, men at ingen af jer har stået for at planlægge en bisættelse før. Det er fuldt ud forståeligt, og vi gør alt for at give dig ro til at sørge og være sammen med familien i denne svære tid. Det gør vi på bedste og mest kyndige vis ved at tilbyde vores hjælp til at få planlagt den sidste og smukke afsked med afdøde.

Bisættelse eller begravelse i Næstved

Hvordan afdøde skal stedes til hvile, er ofte bestemt på forhånd i et testamente. Afdøde kan også have snakket med de allernærmeste om det. Din bedemand i Næstved tilbyder sin kyndige hjælp til alle former for afsked: bisættelse, begravelse, askespredning ogafsked uden ceremoni. Langt de fleste siger det sidste farvel ved en traditionel begravelse eller en bisættelse. Forskellen på disse to er, at man ved begravelsen kaster jord på kisten ude ved gravstedet, hvor den skal sænkes ned. Bisættelsen foregår stort set ligesådan i forhold til ceremoni i kirken. I stedet kaster man dog jord på kisten ude i kapellet, inden den bliver kørt til krematoriet.

Vi er også behjælpelig med at søge tilladelse, hvis asken skal spredes over havet.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right