Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Køge

RING PÅ +45 93 88 88 93

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Bedemandspriser

Alle begravelser/bisættelser er individuelle. Vi ønsker at imødekomme vores kunders ønsker om det sidste farvel og sørger for trygge rammer. Vores priser er derfor ofte individuelle, men vi sørger altid for at tilbyde vores ydelser til en fair pris:

Anmeld selv

Fra 8.495,00,- DKK

Standard

Fra 10.495,00,- DKK

Standard Plus

Fra 17.495,00,- DKK
Rådgivning omkring dødsfaldet
Gebyr for udlevering til hospital/kapel
Kørsel til ceremoni op til 15 km, herefter 25.- per. km
Standard hvid begravelse kiste
Ilægning i kiste af 1 bedemand
Samtale over telefon
Dødsanmeldelse til kirkeministeriet +1.000,-
Håndtering af dokumenter frem til skifteret +1.000,-
Koordinering med præst og kirken +1.000,-
Bedemand ved ceremoni +1.000,- +1.000,-
Blomster udlægning til ceremonistedets kirkegård
Lokal dødsannonce Gældende dagspriser Gældende dagspriser
Kistepynt 3/4 Gældende dagspriser Gældende dagspriser
10 farvelroser Gældende dagspriser Gældende dagspriser
Hjemsøgning af begravelseshjælp op til 12.100.- +1.000,-
Omkostninger til kirkegård Afregnes direkte med kirkegården Afregnes direkte med kirkegården Afregnes direkte med kirkegården
Betalingsbetingelser Før ceremoni 3 dage efter ceremoni 7 dage efter ceremoni
Bliv ringet op Bliv ringet op Bliv ringet op

Vores bedemand i Køge giver dig trygge rammer

I den svære tid er det rart med trygge rammer. Det får du, når du vælger vores tilknyttede bedemand i Køge. Vores koncept gør det nemt for os at give dig god tid til at træffe dine svære beslutninger, snakke om tingene og få professionel vejledning. Vores bedemand i Køge har mange års erfaring og kan besvare ethvert spørgsmål du måtte have om begravelse, bisættelse eller askespredning.

Det er en tid, hvor der opstår mange spørgsmål, og det er rart at få kyndige svar på dem alle. Må jeg sprede afdødes aske hvor som helst? Hvordan søger jeg om begravelseshjælp? Kan jeg vælge en bestemt kirke til begravelsen? Vores bedemand i Køge svarer på alle disse spørgsmål for dig. Der et tid til at sætte sig ned og snakke tingene igennem, så du også ved, hvad der skal ske på dagen for bisættelsen eller begravelsen. Det giver langt de fleste en større ro, at der ikke er nogen tvivl eller ubesvarede spørgsmål.

 

Bisættelse eller begravelse i Køge

Vores bedemandsservice er prisfornuftig, men af høj kvalitet. Vi hjælper dig med alle de praktiske ting, som du måtte støde på i den svære tid efter et dødsfald. Om det er at kontakte kirken og præsten for at arrangere begravelsen, eller det er at bestille bårebuketten til kisten. Andre større valg kan også vise sig – hvordan skal afdøde tages afsked med? Mange efterlader ønsker til sit sidste farvel i et testamente eller fortæller det til sine nærmeste.

Din bedemand i Køge hjælper dig med praktiske forhold til:

Begravelse
Bisættelse
Askespredning
Afsked uden ceremoni

Vores bedemand i Køge er kyndig og erfaren. Du behøver ikke bekymre dig om praktiske gøremål i forbindelse med hverken begravelse, bisættelse eller askespredning. Har afdøde frabedt sig en ceremoni, er det også en afsked, vi kan være behjælpelig med. Står du med beslutningen som pårørende, tager vores bedemand sig god tid til at vejlede dig om mulighederne. Du vil blive taget godt hånd om, så du kan træffe den rigtige beslutning.

Sådan får du planlagt den smukke afsked

Begravelse, bisættelse eller askespredning – du kommer til at stå med mange praktiske opgaver, om det er den ene eller den anden form for afsked, du skal planlægge. Vores bedemand i Køge gør det lidt nemmere for dig. Med i vores service er håndtering af alle de praktiske ting – hvis du ønsker det, naturligvis. Der findes også dem, der opnår ro vedat have noget at tage sig til i en svær tid. Det skal der også være plads til.

Hos vores bedemand i Køge kan du vælge to forskellige pakker. Standardpakken inkluderer alt fra kiste og kørsel til hjælp med praktiske sager som at søge begravelseshjælp, få rådgivning i hjemmet, koordinering med præst og kirke mm. Hvis du selv vælger at stå for de administrative ting, kan du vælge en budgetpakke, der inkluderer de ting, som er svære at stå for selv – ilægning i kiste, kørsel til ceremoni, kiste samt rådgivning om dødsfaldet.

Vores kunder mener

Tak til Evan Møller

Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
Er meget nærværende og behagelig
Jette Svendsen-Tune

10 Stjerner hvis man kunne

Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
Ditte Gyrup

Min familie og jeg er kun blevet mødt…

Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

Tina Johansen, på vegne af famillien

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right