Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Køge

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Kontakt os i dag og så får vi i fælleskab skabt en mindeværdig afsked

  Kort tid efter man mister, så vælter det ind med praktiske opgaver fra alle sider. Det kan være meget uoverskueligt, fordi man samtidig befinder sig i stor sorg. Allerede kort tid efter at døden er indtruffet, så skal der tages stilling til de første opgaver. Det er både en masse praktiske opgaver og en masse administrative opgaver, der skal tages stilling til. Alle disse opgaver kan være enormt svære at tage stilling til - især hvis den afdøde ikke har nogle særlige ønsker eller måske for mange særlige ønsker. Man vil jo gerne, så vidt muligt, skabe en mindeværdig afsked i afdødes ånd. Alt dette vil vores bedemand i Køge stå klar til at hjælpe dig med. Vores bedemand har mange års erfaring i branchen og kan derfor vejlede og hjælpe dig igennem hele processen fra start til slut. Med vores bedemand i Køge får du den hjælpende hånd, som du har allermest brug for i denne svære tid.

  Hos vores bedemand i Køge, slipper du for at udfylde diverse formularer og papirer, da du blot kan ringe til os på +45 93 88 88 93 og så står vi klar til at hjælpe dig helt fra start til slut i processen. Mange spørgsmål kan melde sig, når døden først er indtruffet. Hvilken kirke skal ceremonien afholdes og af hvilken præst? Hvilke blomster skal der købes? Dette er blot nogle af de mange spørgsmål, som man meget hurtigt skal tage stilling til. Det kan være enormt svært at tage stilling til alle disse ting, hvis afdøde ikke selv har afgivet nogle specielle ønsker. Hvis afdøde eksempelvis ikke har taget stilling til om det skal være en begravelse eller bisættelse, så er det dig, som pårørende, der skal tage stilling til dette. Det kan være en voldsom beslutning at træffe på andres vegne. Det er også en beslutning, som man skal have det godt med i dag og i fremtiden. Vores bedemand i Køge står klar til at vejlede og give dig en grundig beskrivelse af begge scenarier, så du er helt med på hvad der sker i hver proces. Vi sørger for at du kan træffe valget på et så oplyst grundlag som muligt.

  Hos os får du den bedste service og kvalitet til den bedste pris

  Vi har valgt at skærer alle mellemled af i vores forretning, for at kunne tilbyde vores kunder en bedre service og pris. Vi håndterer alle opgaver selv og har derfor heller ikke nogle store bedemandsbutikker eller leverandører. Vi er enormt stolte af, at kunne håndterer alle opgaver selv, uden at gå på kompromis med service eller kvalitet. Vi kan derimod leverer en mere personlig service, da vi selv håndterer alle opgaverne. Du undgår derfor at noget information eller et ønske bliver misforstået eller forsvinder undervejs i processen. Udover en høj og personlig service, så kan vi også tilbyde dig en pris, som er 30-40% billigere end mange andre bedemænd i branchen i dag. Vi vil gerne kunne tilbyde en så god pris som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten, hvor du samtidig slipper for at betale overpris. Vi kører derfor også fuld gennemsigtighed, når det kommer til vores forretning. Det er vigtigt for os, at du føler, at du kan overlade alle opgaverne til os. Vi står altid klar til at overtage alle opgaver, så du kan sørge i ro og fred med din familie.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square