Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Albertslund

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi er kun et opkald væk fra at gøre processen lettere for dig

  Vores bedemand i Albertslund vil hjælpe dig igennem en svær tid på en professionel og kærlig måde. Vores bedemand er specialiseret i at håndterer de nødvendige trin, der opstår ved et dødsfald og han har mange års erfaring i at gøre dette på en empatisk og respektfuld måde. Det er vigtigt at du føler dig trygge hænder fra start til slut, så du kan overlade alt det praktiske til bedemanden fra starten med god samvittighed. Der opstår meget hurtigt akutte praktiske opgaver i forbindelse med et dødsfald, og det kan ofte være svært at overskue som pårørende. Derfor er vores bedemand her for dig, så du kan få lettet byrden fra dine skuldre og koncentrere dig om din sorg sammen med din familie og nære.

  Hos os slipper du for at udfylde diverse formularer og papir, du ringer blot til os på +45 93 88 88 93, og så står vi klar til at hjælpe dig fra start til slut. Vores fornemmeste opgave, er at få dig igennem denne tid på den bedste måde og få skabt en mindeværdig afskedsceremoni. Det er en opgave som vi tager meget alvorligt og udfører med den største forståelse og respekt. Det er vigtigt for os at du føler dig i trygge hænder og kan overlade alt praktik og planlægning til os. Der er mange spørgsmål der kan opstå i forbindelse med et dødsfald. Hvilken kirke skal det foregå i? Hvilken præst skal vi bruge? Hvilke blomster skal der være? Hvor bestiller jeg blomsterne? Der opstår formentlig mange flere spørgsmål og alle de spørgsmål vil vores bedemand i Albertslund sørge for at besvare på bedste vis. Hvis afdøde ikke har taget stilling til noget, heller ikke begravelse eller bisættelse, så er det dig som pårørende der skal træffe disse valg. Er dette tilfældet, så giver vores bedemand i Albertslund dig en grundig gennemgang af både begravelse og bisættelse, så du ved hvad der sker trin for trin ned til mindste detalje. Vi hjælper dig med at træffe de hårde valg.

  Vores bedemand i Albertslund er lokal forankret

  Når du vælger en bedemand, der er lokal forankret, så får du en bedemand, som har mange års kendskab til byen og har gode samarbejdsrelationer rundt i byen. Vores bedemand i Albertslund har gode samarbejdsrelationer til kirker, præster og blomsterforhandlere i byen. Hvis afdøde har en tilknytning til eksempelvis Opstandelseskirken, Herstedøster Kirke eller Herstedvester Kirke, så er det bestemt muligt at afholde afskedsceremonien i den ønskede kirke. Det kan også være at afdøde bare har et ønske om at afskedsceremonien bliver holdt i Albertslund, så er det dig som pårørende, der skal tage stilling til valg af kirke og præst. Her kan bedemanden fortælle og oplyse dig om de forskellige kirker, så du kan finde den, der føles bedst for jer. Du bestemmer helt selv, hvor involveret du vil være i hele planlægningen. Hvis du ikke ønsker at tage stilling, så overlader du bare det hele til bedemanden, så sørger han for at få skabt en smuk og mindeværdig afsked i afdødes ånd.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square