Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Store Heddinge

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi garanterer dig en hjertevarm og professionel service til en god pris

  Vores bedemand i Store Heddinge vil stå klar til at være din store støtte og hjælp i en svær tid. Når vi mister dem vi elsker, så befinder vi os i stor sorg. Midt i denne sorg kan det være enormt svært at overskue ret meget. Desværre er det sådan, at når døden først er indtruffet, så går der ikke ret lang tid før det vælter ind over en med diverse praktiske og administrative opgaver. Mange af tingene skal man tage stilling til ret hurtigt. Det kan for mange være rigtig uoverskueligt - og det er her vi kommer dig til undsætning. Vores bedemand i Store Heddinge har mange års erfaring i branchen og ved lige hvordan man håndterer alle de praktiske og administrative opgaver samt hvordan man er en god støtte i en svær tid. Hvis du mangler en bedemand, som kan tage sig af alle de praktiske opgaver samt vejlede dig gennem processen fra start til slut, så ring til os allerede i dag.

  Vores bedemand i Store Heddinge vil stå klar til at følge dig igennem processen fra start til slut. Allerede når døden er indtruffet, vil vores bedemand stå klar til at hjælpe dig igennem alle de opgaver, der vil begynde at vælte ned over dig. Det er for mange utroligt uoverskueligt at skulle tage stilling til en masse praktik og papirarbejde allerede kort efter de har mistet en, som de holder af. Vores bedemand har mange års erfaring i at håndterer alle disse opgaver samt at give rådgivning og støtte i forbindelse med at få overblik over papirarbejdet. Modsat andre bedemandsforretninger, så kan du hos os blot ringe til os på +45 93 88 88 93 og så står vi klar til at hjælpe dig med det samme. Du slipper altså for at skulle udfylde en masse formularer og papirer - du ringer bare og så hjælper vi dig fra start til slut med de mange beslutninger, der skal tages undervejs. Du bestemmer helt selv, hvor lidt eller hvor meget, du gerne vil være involveret i planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Hvis du eksempelvis ikke ønsker at stå for bestilling og levering blomsterdekorationer eller bårebuketter, så kan du blot overlade det hele til vores bedemand, som så vil få skabt en smuk og mindeværdig afsked i afdødes ånd.

  Vores bedemand i Store Heddinge har et stærkt kendskab til byen

  Det kan være en tung byrde at skulle træffe beslutninger på andres vegne, hvis afdøde ikke selv har specificeret nogle ønsker. Hvis afdøde ikke har valgt, om det skal være en begravelse eller bisættelse, så vil vores bedemand sætte dig grundigt ind i begge scenarier, så du kan træffe valget på et så oplyst grundlag som muligt. Det skal i sidste ende være en beslutning, som dig og de nærmeste har det godt med i dag og i fremtiden. Ofte har den afdøde et specielt ønske om at afskedsceremonien skal foregå i en bestemt by eller kirke. Hvis afdøde nu har et specielt forhold til Store Heddinge, så er det en fordel at vælge en bedemand, som har et godt kendskab til byen. Vores bedemand i Store Heddinge har et godt kendskab til lokalmiljøet i Store Heddinge samt gode samarbejdsrelationer med kirker, præster og blomsterforhandlere. Hvis afdøde har et ønske om at begravelsen eller bisættelsen skal foregå i Store Heddinge Kirke, Højerup Gamle Kirke og Sankt Katharina Kirke, så er dette bestemt muligt. Hvis afdøde ikke har et specielt ønske til kirke eller præst, så vil vores bedemand kunne vejlede og give dig informationer om de forskellige muligheder eller der vil kunne blive taget afsked direkte fra et kapel.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square