Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Vordingborg

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Få hjælp og vejledning fra vores hjertevarme bedemand i Vordingborg

  Livet sætter os på prøve, når vi mister en vi holder af. Det kan virke enormt uvirkeligt og urimeligt, at personen pludselig ikke er her mere. Ofte vil man befinde sig i stor sorg med meget lidt overskud. Alle reagerer forskelligt på sorg og man kan blive overrasket over ens egen reaktion og håndtering af sorg. Uanset om man mister pludseligt eller til et langt sygdomsforløb, så gør det ondt og kan altid være svært at forstå. I denne tid, er det rart at kunne få den rette hjælp og vejledning, hvilket du kan få hos vores bedemand i Vordingborg. Du får brug for en, der kan hjælpe dig med alt det praktiske, så du kan komme igennem denne svære tid så godt og overskueligt som muligt.

  Vores bedemand i Vordingborg har mange års erfaring og kan derfor stå til rådighed med kyndig hjælp og vejledning. Du får den helt rette bedemand med godt kendskab til Vordingborg by samt lokalmiljøet. Du får altså en god sparringspartner og støtte, når der skal træffes valg i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Hvis ikke afdøde har specifikke ønsker, så skal der blandt andet træffes et valg om kirke, præst og blomsterdekorationer/bårebuketter. Vores bedemand har et indgående kendskab til Vordingborgs kirker, Vordingborg Kirke og Kastrup Kirke, som begge er middelalderkirker med unikke og skiftende stilarter. Du finder også Vordingborg gammel Kirkegård Kapel, som har et smukt lille kapel, der ofte også bliver brugt til borgerlige handlinger. Hvis det er op til dig, som pårørende, at vælge kirke eller kapel, så kan vores bedemand give dig alt den information du søger, om de forskellige kirker og kapeller i og omkring Vordingborg samt finde frem til et krematorium, hvis dette ønskes, da der ikke ligger et i Vordingborg. Nogle ønsker ikke afsked i en kirke, her kan der tages afsked direkte i et kapel. Vores bedemand har gode samarbejdsrelationer med både lokale kirker, kapeller, præster og blomsterforretninger. Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil indgå planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Hvis du eksempelvis kun ønsker at tage stilling til blomsterdekorationerne og bårebuketterne, så kan vores bedemand stå for alt hvad der hedder bestilling og levering.

  Vores bedemand skaber en smuk og mindeværdig afsked til en god pris

  Hos os slipper du for at udfylde diverse formularer og papirer før vi kan komme i gang. Du ringer blot til os på +45 93 88 88 93 og så står vi klar til at hjælpe dig fra start til slut. Vores bedemand i Vordingborg hjælper dig igennem hele processen og har mange års erfaring i at håndterer både opgaver og spørgsmål, der måtte opstå i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Hvis du vil, så kan du overlade alt praktik til vores bedemand, så du kan sørge i ro sammen med din familie. Vi vil gerne være med til, at du ender med at få de bedst mulige minder fra en ellers sørgelig dag. Du må ikke stå og huske tilbage på at du havde minimalt overskud og var overbebyrdet med alt for meget praktik. Hos os slipper du desuden også for at betale overpris for en smuk afsked, da vi er 30-40% billigere end andre bedemænd på markedet. Det er vi, fordi vi har valgt at skære alle mellemled væk, som eksempelvis store flotte bedemandsforretninger og leverandører. Vi håndterer alle opgaver selv, hvilket vi er enormt stolte af. Vi kan nemlig altid garanterer dig en personlig og hjertevarm service.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square