Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Brønshøj

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Du får den mest respektfulde og hjertevarme bedemand i Brønshøj

  Hos os får du lige den hjælp og støtte, som du har brug for i en svær tid. Når man mister en man holder af, er det ekstremt hårdt. Uanset om det er efter et langt sygdomsforløb eller om det er pludseligt, så gør det ondt når døden indtræffer. Det er heller ikke noget, som man rigtig kan forberede sig på. Vores bedemand i Brønshøj er her for at hjælpe dig, så du kommer bedst muligt igennem denne svære tid. Vores bedemand i Brønshøj er her for at du ikke skal blive bebyrdet med diverse praktiske og administrative opgaver, planlægning af begravelse eller bisættelse, valg af kiste eller urne - bedemanden er her for at ordne alle disse ting, så du kan få lov at sørge i ro og mag. Vi tager hånd om det hele og lover at I får en smuk og mindeværdig afsked.

  Vores bedemand giver altid en hjertevarm service fyldt med respekt og forståelighed. Uanset om der ønskes en begravelse eller bisættelse, ceremoni eller ingen ceremoni, så er vi her for at hjælpe dig og få udført en smuk afsked. Hos os er der stort set ingen begrænsninger. Du får den afsked, som afdøde ønskede eller som du ønsker som pårørende. Hvis afdøde ikke har efterladt nogle specifikke ønsker, så kan det være noget af en opgave som pårørende at få skabt en god afsked. Pårørende kan blive nervøs om det nu også rammer afdødes smag og ånd. Det kan virke som et meget stort ansvar at stå med alene og derfor er vores bedemand her for at vejlede dig og guide dig igennem det hele. Vores bedemand i Brønshøj har mange års erfaring i branchen og har sammensat mange forskellige afskedsceremonier. Bedemanden er her for at give dig kyndig vejledning og råd med på vejen, så vi i fællesskab kan få skabt de bedste rammer for din og de pårørendes afsked.

  Bedemand i Brønshøj hjælper dig til overkommelige priser

  Når rammerne er skabt, så efterlader du bare alt det praktiske til bedemanden. Bedemanden vil herefter stå for alt lige fra indrykning af dødsannonce til bårebuketter til aftale med præst. Alt det praktiske vil vi gerne fjerne fra dine skuldre, så du kommer trygt igennem denne svære tid. Da vores bedemand i Brønshøj har et godt kendskab til byen og et godt samarbejde med blandt andet Husumvold Kirke, Brønshøj Kirke og Bellahøj Kirke, så kan du være sikker på at du er i trygge hænder og kan holde afskeden hvorend du eller afdøde måtte ønske det. Mange har en stærk tilknytning til en by eller en bestemt kirke, og hvis det er Brønshøj i jeres tilfælde, så vil vores bedemand i Brønshøj være en god støtte for jer. Udover den gode støtte, så er vores bedemand i Brønshøj også billigere end mange andre bedemænd, fordi vi ikke har store bedemandsbutikker eller flere mellemled. Vi håndterer alle opgaver selv og det har vi gjort i mange år. Det er vi stolte af, fordi så kan vi altid garanterer en god pris og en personlig og nærværende service, hvor alt bliver gjort på en respektabel og hjertevarm måde. Vi sørger for at du får den bedste afsked på den mest overskuelige måde - og til den rette pris.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square