Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Farum

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster
Farum Kirke

Begravelse eller bisættelse i Farum

En god afsked er som oftest en afsked efter afdødes ønsker. Du kan have talt med ham eller hende om, hvordan begravelsen skal forløbe. Det kan også ske, du står på bar bund og sammen med dine nærmeste skal vælge, hvordan bisættelsen skal forløbe. Uanset hvordan situationen ser ud, vil vores tilknyttede bedemand i Farum hjælpe dig godt igennem forløbet.

Planlægning af afskeden starter som regel med en telefonisk samtale. Her yder vi rådgivning om dødsforholdet og hvad der skal ske nu. Vi fortæller dig, hvad du skal gøre, men også hvad vi som bedemand tager os af. Det er faktisk det meste. Herefter vil vi typisk have et møde hjemme hos dig, hvor detaljerne for begravelsen, bisættelsen eller askespredningen kommer på plads

I modsætningen til andre bedemænd har vi ikke en stor og fin butik. Det er en af grundene til, at vi er langt billigere end andre bedemand. Det betyder også, at vi kan tilbyde en nærværende og tryg bedemandsservice, hvor vi f.eks. mødes hjemme hos dig i trygge rammer.

Din bedemand i Farum giver tryghed

Noget af det vigtigste ved afskeden med den afdøde er, at der ikke skal være stress og forhastelse. Vi tager os god tid til at lytte til dine spørgsmål, ønsker og bekymringer. Vi går gerne gennem ceremonien punkt for punkt. Så du ved, hvad der sker i kirken, efter kirken, hvordan kisten bæres ud, hvor den køres hen og om der skal være en sidste afsked ved gravstedet. Måske ønskes der en askespredning.

Din bedemand i Farum efterkommer alle dine ønsker og står for at varetage de administrative og praktiske forhold, der måtte være. Det betyder, at du ikke behøver stå for:

Bestilling af bårebuket
Bestilling af kiste
Koordinering med kirke
At sende dokumenter til skifteretten
At indrykke en dødsannonce
At ansøge om begravelseshjælp
At ansøge om askespredning

Som bedemand i Farum er vi der for dig. Vi guider dig gennem den trygge afsked og hjælper dig med at trække det tunge læs. I en svær tid, hvor du har mistet, skal du ikke bekymre dig om alt det praktiske.

 

Fornuftige priser på bedemandsservice

Vi har en fast tilknyttet bedemand i Farum med et stor kendskab til byen og dens kirker. Men vi har ikke en stor og fin butik i byen. Vi er bedemænd på en ny facon. Det betyder, at du kun betaler for det, du har brug for. Du får arrangeret begravelsen eller bisættelsen til en fornuftig pris, som er langt lavere end hos mange andre bedemænd i Farum. Det kan vi tilbyde, idét vi står for det hele selv.

Begravelsespriser varierer ofte rundt omkring i landet. Vi tilbyder dog den samme lave pris i Farum og alle andre byer, hvor vi har bedemænd. Du vælger selv, om du vil have standardpakken med stort set alt inkluderet, eller om du vil købe en budgetpakke, hvor du kan tilkøbe de ting, du har brug for f.eks. samtale i hjemmet, blomsterkørsel, hjemsøgning af begravelseshjælp mm.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right