Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Ringsted

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster

Professionel bedemand hjælper med det praktiske

I den svære tid behøver du ikke stå alene med planlægning af begravelsen. Vores tilknyttede bedemand i Ringsted hjælper dig på tryg vis med at arrangere de nødvendigeting. For hvilken kirke skal bisættelsen foregå i? Hvor bestiller du bårebuketten? Og hvilken præst skal stå for begravelsen? Der opstår mange bekymringer i sorgens tid, og dem kan du lade være op til os. Vi rådgiver dig omkring dine muligheder og lader dig vælge, hvordan afskeden skal ske – efter dine eller afdødes ønsker. Alt det praktiske står vi for, og vi sørger for at afskeden kommer til at forløbe efter dine ønsker.

Vi planlægger begravelser, bisættelser, askespredning samt afsked uden ceremoni – alt sammen på professionel vis. Vores bedemand i Ringsted er erfaren og kyndig i alle aspekter og hjælper dig trygt gennem processen. Du vil opleve at få roen til at sørge, være sammen med dine nærmeste og kun tage dig af de ting, som du har overskud til – alt andet kan du lade være op til os.

Vores bedemand står for:

Rådgivning om dødsfaldet
Samtale i eget hjem eller telefonisk
Koordinering med kirken
Bestilling af blomster, indrykning af dødsannonce mm.
Håndtering af dokumenter til skifteretten
Ansøgning og begravelseshjælp
Blomsterkørsel til anden kirkegård
Kørsel til ceremoni mm.

Vi ved, at det er forskelligt, hvordan man sørger og har brug for at agere i den triste tid. For mange virker det komplet uoverskueligt at forholde sig til praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen. Det er her, vi træder til og gør det overkommeligt for dig. Vores nærværende bedemand i Ringsted guider dig igennem det hele på rolig og tryg vis. Skulle du stå med lysten til at arrangere dele af begravelsen selv, fordi det giver dig ro at lave noget og ikke blot sidde stille, kan du blot vælge os til at stå for de praktiske ting som kiste, urne, kørsel af disse, mens du selv står for andre administrative opgaver.

 

En bedemand der kender kirkerne i Ringsted

Skal du planlægge bisættelse for afdøde, der boede i Ringsted? Det er ikke sikkert, du selv er fra området, og derfor kan det virke uoverskueligt at vælge kirke og arrangere de praktiske forhold. Vores bedemand i Ringsted har stort lokalkendskab, kender kirkerne, blomsterbutikkerne osv. Vi er den rette til at hjælpe dig med planlægning af begravelse i Ringsted.

En by med mange smukke kirker. I Ringsted finder du Klostermarkskirken, Sct. Bendts Kirke, Sankt Knuds Kirke og endnu flere. Det kan være, at afdøde havde et specielt forhold til en af dem. Måske blev han eller hun gift der eller besøgte kirken ofte. Vi hjælper dig med at kontakte præst og kirke, så du kan give afdøde sin ønskede afsked i den rigtige kirke.

Ikke alle ønsker, at sidste farvel skal siges i kirken. Der kan i stedet være tale om en askespredning eller en afsked uden kirkelig ceremoni. Vores bedemand i Ringsted hjælper dig med begge dele. Skal asken spredes over havet, kan vi rådgive dig om, hvor og hvordan det kan ske. Ligesom vi står for at søge om tilladelse hertil og arrangere en eventuel ceremoni inden. Har afdøde ikke ønsket nogen ceremoni, kan vi også forestå en begravelse eller bisættelse uden sådan én.

 

Planlæg en mindeværdig afsked

Som pårørende har du ofte et stort ønske om at gøre afskeden og det sidste farvel så mindeværdigt som muligt. Det er helt naturligt, at man gerne vil ære afdøde på allerfineste vis. Det der kan spænde ben for at planlægge begravelsen, kan være alle de praktiske forhold. Det er et tungt læs at trække, også selvom I er flere nærmeste pårørende. I har også brug for ro til at sørge, og måske er det ikke jeres spidskompetence at planlægge – slet ikke i en trist tid.

Med vores bedemand i Ringsted bliver det langt mere overskueligt at planlægge den sidste afsked. Vi lader valg af kiste, blomster osv. være op til dig og de andre pårørende, I bestemmer hvordan bisættelse eller begravelse skal foregå, mens vi sørger for, det kommer til at ske. Det bliver uden et særlig stort arbejde fra din side, ligesom du heller ikke skal bekymre dig. Vores bedemand i Ringsted er professionel og kyndig i at planlægge en respektfuld og mindeværdig afsked. Ligesom vi også sørger for andre administrative opgaver i forbindelse med dødsfaldet; håndtering af dokumenter til skifteretten eller ansøgning og begravelseshjælp. Det kan være svært selv at overskue i en sorgens tid, og vi er med vores kyndige bedemand i Ringsted, den rette til at hjælpe dig med det.

Fornuftige priser på bedemandsservice i Ringsted

Hjælp til begravelse og bisættelse behøver ikke koste overpris. Vi er bedemænd på en ny måde, hvilket betyder, at vi kan tilbyde lave priser og en gennemskuelig pakke. Du vælger selv, om du vil bruge vores bedemand i Ringsted med alt inkluderet eller til de mest almindelige, praktiske opgaver.

Standardpakken gør det overskueligt og bekymringsfrit for dig at planlægge en begravelse. Vores bedemand i Ringsted tager sig af det hele. Lige fra start med rådgivning omkring dødsfaldet, hvor du guides gennem, hvad der nu skal ske. Vores bedemand hjælper dig med at foretage dine nødvendige og praktiske opgaver. Du får en samtale i hjemmet eller over telefonen, hvor bedemanden på nærværende vis planlægger begravelse eller bisættelse sammen med dig og de andre pårørende. Herefter tager vi os af administrative opgaver som at koordinere med kirke og sende dokumenter til skifteretten. Ligesom vi naturligvis står for alt i forbindelse med kiste, urne, kørsel osv.

Budgetpakken er oplagt til dig, der vil stå for det meste af planlægningen selv. Det kan give god mening for nogle at have noget af beskæftige sig med i en sorgens tid. Sådan sørger vi alle forskelligt. Denne prispakke inkluderer de helt klassiske bedemandsydelser, som du ikke selv kan tage dig af – ilægning i kiste, transport af kisten mm. Samtidig får du også rådgivning omkring dødsfaldet, så du ikke står på bar bund. Du kan naturligvis tilkøbe andre services, skulle du have brug for dem.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right