Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Lyngby

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi sørger for at du får lettet byrden fra dine skuldre

  Når man mister en man holder af, så falder der en stor sorg over en. Den store sorg kan overskygge alt andet og man kan have svært ved at tage stilling til noget som helst. Vores bedemand i Lyngby vil stå klar til at være din redning i denne svære tid. Vi vil stå for alt det praktiske der opstår i forbindelse med et dødsfald. Du kan være sikker på at det eneste du skal koncentrere dig om, er din sorg sammen med din familie og dine nære. Vores bedemand i Lyngby har mange års erfaring med at håndterer de mange trin, der opstår når døden kommer tæt på. Som pårørende kan man stå helt magtesløs og slet ikke ane, hvor man skal starte. Du behøver ikke at føle dig magtesløs, fordi du kan overlade alt til vores bedemand i Lyngby.

  Vores mål, er at få skabt en smuk og mindeværdig afskedsceremoni, i afdødes ånd samt at lette byrden fra dine skuldre, som pårørende. Du bestemmer helt selv, hvor involveret du vil være i planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Hvis afdøde ikke har taget stilling til bisættelse eller begravelse, så er det dog dig, som pårørende, der skal tage dette valg. Vores bedemand i Lynge vil gennemgå begge scenarier med dig grundigt, så du ved hvad der sker trin for trin, ned til mindste detalje. Det er en stor beslutning at træffe på afdødes vegne og derfor sørger vi for at du træffer den på så oplyst et grundlag som muligt. Vores bedemand har mange års kendskab til Lyngby og lokalmiljøet. Hvis afdøde har et ønske om en afskedsceremoni i eksempelvis Lyngby Kirke, Christianskirken eller Lundtofte Kirke, så er det bestemt muligt. Vores bedemand har et godt samarbejde med diverse kirker og præster i Lyngby. Hvis afdøde ikke har et ønske om nogen kirke, men bare et tilhørsforhold til Lyngby, så vil vores bedemand præsenterer de forskellige kirker for dig, så du kan træffe et valg af kirke.

  Vi lover en smuk og mindeværdig afsked til en god pris

  Vi kører fuld gennemsigtighed, så det du ser er det du får. Vi tilbyder en billigere pris end mange andre bedemænd, fordi vi har valgt at håndterer alle opgaver selv. Vi er stolte af, at håndterer alle opgaver selv, både fordi vi kan tilbyde en bedre pris men også fordi vi altid kan garanterer en personlig og nærværende service. Du kan få en kiste eller urne i klassisk design med i vores samlede pakkeløsning til en fast pris, men du kan også vælge at tilkøbe anden urne eller kiste, hvis du ønsker dette. Uanset hvor meget du ønsker at være involveret i processen og planlægningen, så garanterer vi at det bliver en smuk og mindeværdig afsked. Vores bedemand vil stå for alt lige fra indsætning af dødsannonce til bestilling af bårebuketter. Hvis du ikke ønsker eller har overskud til at tage stilling til noget, så overlader du det bare til vores bedemand i Lyngby.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square