Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Holbæk

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster
Sankt Nikolai Kirke

Din bedemand i Holbæk hjælper med en tryg afsked

En tryg afsked. Det er, hvad du får, når du hyrer vores tilknyttede bedemand i Holbæk. Du får altid en nærværende service, hvor der er tid til at sætte sig ned og snakke tingene igennem. Vi ønsker kun, at du skal føle dig tryg i en ellers svær tid med mange store beslutninger. Ligesom vi ønsker, at du skal føle dig så tilpas, som du nu kan til ceremonien og bisættelsen. Det sker bedst, når man ved, hvad der skal foregå. Vi sørger for at koordinere med præst og kirke, men tager gerne en snak med dig om, hvordan tingene normalt går til under en begravelse.

Det er med stor respekt for den afdøde, at vi står for ilægning i kisten, kørsel af kisten til kirke og til kirkegården. Vi ser det som vores ypperste opgave at sende afdøde trygt og godt afsted. Samtidig med at vi står for disse praktiske ting, hjælper vi dig også med alt det administrative. Om du vil søge begravelseshjælp, skal have indrykket en dødsannonce eller bestilt bårebuket til kisten. Alt dette står vi for, så du kan finde ro og sørge uden stress over begravelsen.

Bisættelse, begravelse eller askespredning

Enhver der skal herfra, fortjener at få en flot og mindeværdig afsked. Det kan ske på flere måder. Nogen har allerede efterladt ønsker for deres begravelse, mens det i andre tilfælde er dig som nærmeste pårørende, der står med beslutningerne selv. Her er vi klar til at hjælpe dig.

Som bedemand i Holbæk har vi et godt kendskab til byen og kirkerne. Vi kommer med forslag til, hvilken kirke du kan holde begravelsen og ceremonien i. Vi hjælper dig også med resten af den praktiske planlægning – om det er en traditionel begravelse, en bisættelse eller en askespredning.

Skal afdødes aske spredes udover vand i nærheden af Holbæk, skal der først søges om tilladelse til dette. Det kan virke uoverskueligt, men du vil formentlig gerne efterkomme afdødes ønsker. Det hjælper vi dig med. Vi ved, hvor det er tilladt at sprede aske og hjælper dig med at ansøge om tilladelsen til det.

 

Fornuftige priser på bedemand i Holbæk

Begravelsesservice i Holbæk behøver ikke være dyrt. Vores bedemand i Holbæk tilbyder prisfornuftige pakker, som ikke koster mere end andre steder i landet. For vores måde at drive bedemandsforretning er lidt anderledes. Vi har ikke fine butikker i Holbæk og andre byer. Vi har ikke en masse underleverandører, men står for det hele selv. Det betyder, at vi enten snakker med dig telefonisk eller kommer hjem til dig. Altid på en tryg og nærværende facon. Du kan føle dig sikker, få hjælp til det praktiske og komme igennem forløbet til en fin pris.

Du vælger selv, hvad der giver bedst mening – en standardpakke med stort set alt inkluderet, eller en budgetpakke hvor du betaler for dine tilvalg f.eks. kørsel til anden kirkegård, hjemsøgning af begravelseshjælp, koordinering med præst osv. Vil du stå for nogle ting selv og spare penge, kan du det.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right