Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Holbæk

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Få bearbejdet din sorg og overlad alt det praktiske til os

  Når man mister en man elsker, så befinder man sig i stor sorg. Uanset om det er pludseligt eller efter et langt sygdomsforløb at man mister, så er det hårdt og svært. I denne svære tid vil vores bedemand i Holbæk stå klar til at hjælpe dig og være din støtte. Kort tid efter at døden er indtruffet vælter det frem med en lang række praktiske og administrative opgaver, som man skal tage stilling til med det samme. Det kan virke utroligt overvældende for de fleste og derfor kan det være en stor hjælp med en god og professionel støtte, som kan varetage alle de praktiske opgaver samt planlægningen af begravelsen eller bisættelsen.

  Vores bedemand i Holbæk har mange års erfaring i at håndtere alle de trin der opstår i forbindelse med et dødsfald. Du får en bedemand, som er professionel, respektfuld, forstående, lyttende og hjertevarm. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at få hjulpet dig igennem den svære tid på den bedst mulige måde og få skabt en flot og mindeværdig afsked for dig og din familie. Det er helt op til dig selv hvor meget du vil bidrage til planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Hvis du ikke har overskuddet eller ønsket om at være med i planlægningen og de praktiske opgaver, så varetager vores bedemand det hele for dig, så du kan koncentrere dig om at sørge i ro og fred sammen med din familie. Vores bedemand vil gøre sit bedste for at I får den afsked, som afdøde eller I ønsker. Det er ikke alle, der har taget stilling til om det skal være en begravelse eller bisættelse. Hvis dette er tilfældet, så står vores bedemand klar med kyndig og grundig vejledning af begge scenarier, så du og din familie kan træffe det bedste valg for jer og jeres familie fremadrettet.

  Støtten og hjælpen er ikke langt væk - ring til os i dag

  I stedet for at du skal udfylde diverse formularer, så ringer du blot til os i dag på +45 93 88 88 93 og så står vores bedemand i Holbæk klar til at hjælpe dig igennem alle de forskellige trin på bedste vis. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg, så du kan overlade mange af opgaverne til vores bedemand med ro i sindet. Vores bedemand har langt kendskab til Holbæk og lokalsamfundet i byen. Hvis afdøde har en særlig tilknytning til Holbæk eller et stærkt ønske om at blive begravet eller bisat i Tveje Merløse Kirke, Sankt Nikolai Kirke eller Margrethe Kapellet, så er dette muligt. Vores bedemand har gode samarbejdsrelationer til kirkerne i Holbæk, lokale præster og blomsterforhandlere. Du kan derfor få information og vejledning omkring de forskellige ting i byen, som skal vælges i denne tid. Hvis ikke afdøde har et ønske, så er det op til dig som pårørende og her står vores bedemand naturligvis klar med en vejledende og hjælpende hånd. Der opstår meget mere forberedelse og opgaver end man lige regner med når man mister. Det er overvældende at skulle tage stilling til forskellige valg, hvis afdøde heller ikke har ønsket noget specifikt. Vi er her for dig, så vi i fællesskab kan få skabt en mindeværdig afsked, som er i afdødes ånd.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square