Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Klampenborg

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi sørger for en mindeværdig afsked og du får ro til at sørge

  Når livet viser sig fra sin grimme side, så er vores bedemand i Klampenborg her for at hjælpe dig. Når man mister en man har kær og nær, så kan livet føles svært og uoverskueligt. Vores bedemand i Klampenborg vil hjælpe dig igennem denne svære tid på en professionel og respektfuld måde. Vores arbejde, er at få dig så godt igennem denne tid, som overhovedet muligt og den opgave tager vi meget seriøst. Vi sikrer os at du får den afsked som afdøde eller I som pårørende ønsker. I forbindelse med en begravelse eller bisættelse indgår der meget planlægning og praktik. Det kan virke meget uoverskueligt at tage stilling til, hvis man samtidig befinder sig i stor sorg. Vi kan garanterer dig at vores bedemand i Klampenborg tager hånd om dig inden, under og efter afskedsceremonien.

  Det er vigtigt at man får ro til at sørge ordentligt, når man mister en man holder af. Det kan dog være svært at have ordentligt tid til at sørge, fordi der er så meget praktik, der skal tages stilling til i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Ofte skal man starte med at udfylde mange forskellige formularer med endeløse punkter - hos os kontakter du os blot på +45 93 88 88 93 og så tager vi en god snak, hvor vi sammen får styr på, hvordan vi skal gribe det hele an. For os, er det vigtigt at man som pårørende, kan få lov at sørge i ro og fred. Derfor hjælper vi dig og du kan trygt overlade alle praktiske gøremål til bedemanden. Vores bedemand i Klampenborg har mange års erfaring i branchen og mange års erfaring i at håndterer alle opgaverne selv. Derudover har vores bedemand i Klampenborg mange års samarbejde og kendskab til lokalmiljøet og kirkerne i Klampenborg. Der findes både den smukke Sct. Andreas Kirke og den fine Jægersborgs Kirke i Klampenborg, hvor bisættelsen eller begravelsen kan afholdes.

  Vi sørger for at skabe præcis den afsked I ønsker

  Det er helt forskelligt om man ønsker en begravelse, bisættelse, ceremoni eller ingen ceremoni. Uanset hvad I eller afdøde ønsker, så kan vi ordne det for jer. Det er forskelligt hvad afdøde har ønsket i forhold til at blive brændt eller begravet i jorden lagt i kiste. Nogle ønsker ikke selve ceremonien i kirken og holder derfor en anden slags afsked. Du kan altså sagtens skabe lige den dag, som afdøde ønskede sig eller som pårørende føler er det rigtige, hvis afdøde ingen ønsker havde. Vores bedemand i Klampenborg har mange års erfaring med mange forskellige slags begravelser, bisættelser og lignende. Det er op til dig at afgøre hvordan det skal foregår, og vi står selvfølgelig klar med kyndig vejledning, så vi kan tage en grundig snak sammen. Det gælder om at finde en løsning, som du og andre pårørende føler er bedst nu og i fremtiden. Hvis du gerne vil være sikker på at du får en solid støtte, professionel rådgivning, hjertevarm og respektfuld service, så kan du altid starte med at kontakte os på +45 93 88 88 93 og få gratis rådgivning. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg hos os, så du kan komme igennem denne svære tid på den bedste mulige måde.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square