Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Rødovre

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Få en erfaren og professionel bedemand til en fornuftig pris

  Vores bedemand i Rødovre vil få dig bedst igennem den svære tid, som overhovedet muligt. Vores bedemand er specialiseret i at håndterer de nødvendige trin, der opstår i forbindelse med et dødsfald. Du kan derfor være sikker på at du er i trygge hænder. Når man mister en man holder af, så befinder man sig ofte i stor sorg. Det er uanset om det er til et langt sygdomsforløb eller pludseligt, så er det altid hårdt at miste nogen man har kær. Ret hurtigt efter at døden er indtruffet, så vil der komme mange praktiske akutte ting, som man skal tage stilling til. Det kan være meget uoverskueligt og derfor kan man have brug for en hjælpende hånd. Her vil vores bedemand i Rødovre være din redning.

  Vores bedemand i Rødovre har mange års erfaring i branchen og kan derfor give dig professionel rådgivning og vejledning hele vejen igennem. Vores bedemand giver dig en empatisk, forstående, nærværende og god service. Den vigtigste opgave for os, er at du føler dig i trygge hænder og at vi får skabt en smuk og mindeværdig begravelse eller bisættelse. Når man mister en nær, så er det sidste man har lyst til at tænke på omkostninger. Vi kører fuld gennemsigtighed og du kan derfor være sikker på at du får præcis, hvad du betaler for, og du kan være sikker på at du får det til en fair pris. Vi er billigere end mange andre bedemænd, fordi vi har skåret diverse mellemled fra og ikke har store bedemandsbutikker. Dette gør at vi kan tilbyde en bedre pris til dig, da vi håndterer alle opgaver selv. Dermed kan vi med stolthed også altid tilbyde nærværende og personlig service. Vi tilbyder en pakkeløsning til en fast pris, hvor du med i prisen får vores ydelser samt en kiste eller urne af klassisk design. Du kan også vælge at tilkøbe en af vores andre smukke kister eller urner, hvis det passer bedre til jer. Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på at du ikke kommer til at betale overpris hos os.

  Du får en bedemand der har et godt forhold til kirkerne i byen

  Vores bedemand har et godt kendskab til Rødovre og gode samarbejdsrelationer med kirker, blomsterforhandlere og præster i byen. Hvis afdøde ønsker sin afsked i eksempelvis Rødovre Kirke, Grøndalslund Kirke eller Islev Kirke, så er dette bestemt muligt. Mange har en speciel tilknytning til en bestemt kirke eller bare byen i sig selv. Det kan være at personen er opvokset i byen eller har levet sine sidste år i byen. Det kan være afdøde er blevet gift i Rødovre Kirke og derfor ønsker sin afsked også skal foregå der. Der kan være mange grunde til at afdøde har valgt en bestemt kirke eller by. Det kan også sagtens være at afdøde ikke har noget ønske og så bliver det dig, som pårørende, der skal tage stilling. Her kan vores bedemand oplyse og fortælle om de forskellige kirker i Rødovre, så du kan vælge det sted der føles bedst.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square