Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Jægerspris

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi er her for dig når livet viser sig fra sin grimme side

  Hos vores bedemand i Jægerspris er du sikret den bedste service og kvalitet. Når man mister en man har kær, så har man brug for støtte og hjælp. Allerede lige efter døden er indtruffet, vil man skulle tage stilling til en lang række praktiske opgaver, som endda er akutte. Det kan virke meget uoverskueligt og mange kan ikke tage stilling til alle disse ting, fordi de befinder sig i stor sorg. Derfor har de behov for en hjælpende hånd og det vil vores bedemand kunne være for dig. Det er vigtigt for os at vi kan hjælpe dig så meget som muligt, så du kan have tid og ro til at bearbejde din sorg sammen med din familie.

  Det er aldrig sjovt at miste nogen, som man holder af. Det er uanset om det er til et langt sygdomsforløb eller helt pludseligt. Man kan ikke forberede sig på døden og først når den er indtruffet, kan det komme bag på en, hvordan man egentlig håndterer sorg. Derfor er det vigtigt at have en stabil god støtte og det vil du kunne få fra vores bedemand i Jægerspris. Udover at det føles meget urimeligt, når man mister, så skal man oven i købet tage stilling til en masse papirarbejde, dokumenter og praktiske opgaver. Alt dette kan du slippe for, hvis du lader os hjælpe dig. Vi vil stå for alt praktik og sørge for at alle dokumenter bliver udfyldt rigtigt. Du kan deltage så meget eller så lidt, som du ønsker i planlægningen til selve afskedsceremonien. Hvis ikke afdøde har taget stilling til begravelse eller bisættelse, så vil vi give dig en grundig gennemgang af begge scenarier, så du ved alt ned til sidste detalje. Det er vigtigt for os at du får truffet den rigtige beslutning for dig og din familie, på et så oplyst grundlag som muligt. Det er vigtigt at man får truffet en beslutning, som føles tryg og rigtig, både nu men også fremover. Det kan være svært i øjeblikket og derfor er bedemanden her for at vejlede dig så godt igennem det som muligt.

  Du får en bedemand der er lokal forankret i Jægerspris

  Vores bedemand er lokal forankret i Jægerspris og har et godt kendskab til både byen og lokalmiljøet. Hvis afdøde har ønsket at blive begravet eller bisat i enten Skoven Kirke, Draaby Kirke eller Gerlev Kirke, så er dette muligt. Vores bedemand har gode og tætte samarbejdsrelationer i byen og kan derfor bidrage med erfaring og viden om kirker, præster og blomsterforhandlere. Hvis afdøde ikke har et specifikt ønske om kirke, så er det noget, som du som pårørende, skal vælge. Her kan vi præsenterer de forskellige kirker, så du udvælger den rette for jer. Hvis du har lyst kan du vælge, hvilke blomsterdekorationer og bårebuketter, der skal med i kirken og så står bedemanden for bestilling og levering, uden at du skal tænke på dette. Vores opgave, er at gøre det så nemt og overskueligt for dig, som overhovedet muligt, på en respektfuld, professionel og hjertevarm måde. Hos os slipper du også for at udfylde alverdens formularer, du ringer blot til os på +45 93 88 88 93, og så står vi klar til at hjælpe dig allerede fra første dag. Vores arbejde er vellykket, når du har følt dig i trygge hænder igennem hele processen og I har fået en smuk og mindeværdig afsked i afdødes ånd.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square