Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Herlev

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Du er sikret en personlig og hjertevarm service til rette pris

  Når man mister en man har kær, så er det altid hårdt. Uanset om det er til et langt sygdomsforløb eller pludseligt, så gør det ondt at miste og er næsten ubærligt. Oveni at man befinder sig i stor sorg, så vælter det ind med akutte praktiske opgaver, som man skal tage stilling til. Det kan være uoverskueligt at skulle tage stilling til en masse dokumenter, administrative og praktiske opgaver midt i sorgen. Vores bedemand i Herlev vil komme dig til undsætning og hjælpe dig med alt det, du ikke har overskud til. Vi vil stå for alt praktik og planlægning af afskedsceremonien, så du kan være sammen med familie og venner.

  Vores bedemand i Herlev vil med sikkerhed fører dig gennem denne proces på bedste vis. Du skal ikke tænke på praktiske ting eller dokumenter, der skal udfyldes - vi klarer det for dig. Vores bedemand er specialiseret i at give en empatisk og støttende hjælp i en svær tid. Hos os slipper du også for at skulle udfylde diverse formularer og dokumenter fra start. Du ringer blot til os på +45 93 88 88 93, og så står vi klar til at hjælpe dig hele vejen igennem. Vi er billigere end mange andre bedemænd, fordi vi har skåret mellemled og store bedemandsbutikker væk. Derimod håndtere vi alle opgaver selv og det er vi stolte af, fordi så kan vi altid med garanti tilbyde dig høj personlig service og god kvalitet til en fair pris. Vi kører på fuld gennemsigtighed, så du er sikret at du får det, du ser og betaler for. Vores bedemand i Herlev har mange års erfaring i branchen og vil besvare alle dine spørgsmål på bedste vis, som du end måtte have i forbindelse med praktik, begravelse, bisættelse og lignende.

  Du får en bedemand der har godt kendskab til Herlevs lokalmiljø

  Vores bedemand har godt kendskab til Herlev og lokalmiljøet i byen. Hvis afdøde ønsker sin afskedsceremoni i eksempelvis Herlev Kirke, Lindehøj Kirke eller Præstebro Kirke, så er dette muligt. Vores bedemand har gode og tætte samarbejdsrelationer i byen med kirker, præster og blomsterforhandlere. Hvis afdøde ikke har nogle ønsker i forhold til afskedsceremonien, kan vi komme med kyndig vejledning og råd om valg af kirke, præst, blomsterforhandler og lignende. Nogle ønsker en bestemt by eller en bestemt kirke, når de skal have deres afsked. Andre har ikke nogle specifikke ønsker, heller ikke i forhold til begravelse eller bisættelse. Det kan være en tung opgave at vælge om afdøde skal begraves eller bisættes. Derfor står vi klar med god og detaljerede vejledning og forklaring ned til mindste detalje, så du ved hvad der foregår fra start til slut i begge scenarier. Det er vigtigt at du og din familie får truffet en beslutning, som I føler jer trygge ved i dag og i fremtiden. Det er vores job at sørge for, at I er oplyste, så i kan træffe den bedste beslutning for jer og afdøde.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square