Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Taastrup

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster
Høje Taastrup Kirke

Nærværende bedemand i Taastrup giver dig tryghed

Det er vores ypperste opgave at hjælpe dig med at sende den afdøde ud på sin allersidste rejse. At lade dig og de andre pårørende sige farvel på smuk vis. Det gør vi ikke blot ved at vejlede dig, stå for de praktiske opgaver og de administrative ting. Vores bedemand i Taastrup hjælper dig også ved at tage sig god tid til dig. Du kommer til at føle dig i trygge hænder – vores bedemand i Taastrup er erfaren og nærværende.

Der er tid til at snakke, overveje og træffe de rigtige valg. For begravelsen er kun én gang, og det skal helst gå til på rigtig vis, så du ikke fortryder dine valg af kiste, blomster eller måden han eller hun blev stedt til hvile på. Vores bedemand i Taastrup vejleder dig på kyndig vis og giver dig god tid til at træffe dine beslutninger. Med hjælp til alt det praktiske bliver du ikke overrumplet af at skulle ringe rundt eller udfylde en masse formularer.

Vælg vores bedemand i Taastrup og få hjælp til:

- Vejledning om dødsfaldet
- Ansøgning og begravelseshjælp
- Koordinering med præst og kirke
- Valg af kiste og urne
- Kørsel til ceremoni, kirkegård og krematorium
- Ansøgning om tilladelse til askespredning
- Samtale i hjemmet eller på telefon

Realistiske priser på begravelse og bisættelse

Vi er bedemænd på en ny facon. Det betyder, at vi skiller os ud fra den traditionelle bedemand. Vi har ingen store og fine butikker. Vores bedemænd findes i mange byer, hvor de hver især har lokalkendskab. Vores bedemand i Taastrup kommer hjem til dig eller snakker med dig over telefonen. Derudover har vi skåret alle mellemled væk og står selvfor det hele. Det er vi stolte af, og det betyder, at vi er markant billigere end andre bedemænd. De fleste, der vælger os, går med vores standardpakke, som til en god pris inkluderer alt det praktiske.

Lad os hjælpe med at planlægge den smukke afsked

De sidste ønsker fra afdøde, om at blive nedsat i en urne eller få sin aske spredt til søs. Dine personlige valg om blå blomster på kisten, eller en mindre samling af pårørende ved urnenedsættelsen. Alle disse dele af planlægningen er op til dig. Vores bedemand i Taastrup hjælper dig på kyndig vis med at få det hele til at gå op i en højere enhed. At få arrangeret bisættelsen i den kirke, hvor afdøde blev gift, eller at få søgt tilladelse til at sprede asken udover havet, hvor afdøde engang sejlede som sømand.

Uanset hvordan den sidste afsked skal tages, er der mange praktiske opgaver. Det kommer for de fleste som et chok, men vores bedemand i Taastrup letter byrden for dig. Lad os stå for bestille blomster, koordinere med præsten og sørge for at kisten bliver kørt til kirkegården eller krematoriet. Du skal ikke bekymre dig om noget, når du vælger vores bedemand i Taastrup til at hjælpe med planlægning af bisættelse eller begravelse.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right