Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Vallensbæk

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Hent hjælp og rådgivning hos vores bedemand i Vallensbæk

  Det er afgørende at man får den rette vejledning og hjælp, når man befinder sig i sorg. Når man mister en man har nær, så følger der mange praktiske ting med, som der skal tages stilling til allerede kort tid efter. Det kan for mange være meget uoverskueligt og for mange, er det også det sidste man har lyst til at ordne, når man befinder sig i sorg. Det er dog desværre noget, der skal tages hånd om, så man kan komme videre på en god måde. Vores bedemand i Vallensbæk står altid klar til at guide dig og hjælpe dig gennem denne svære tid. Vores bedemand i Vallensbæk vil give dig den hjælp og støtte som du behøver i denne tid samt sørge for at I får den afsked som I eller afdøde ønsker.

  Det er vigtigt at du finder en bedemand, som du føler dig tryg hos. I sådan en svær tid, skal man kunne regne med andre og stole på at de hjælper en på bedste vis. Vores bedemand i Vallensbæk har mange års erfaring i branchen og kan med sikkerhed fører dig gennem en de trin, som man skal igennem, efter et dødsfald. Normalt skal man igennem rigtig mange trin og udfylde lange formularer, men hvis du kontakter vores bedemand i Vallensbæk, så kan du slippe for alt dette forarbejde. Du ringer blot til vores bedemand i Vallensbæk på +45 93 88 88 93 og så vil vi sammen gennemgå de forskellige trin, så vi kan få planlagt en god afsked i fællesskab. Mange har måske også en tendens til at tro at vi kun er der for pårørende inden højtideligheden - vores bedemand i Vallensbæk er der for de pårørende både inden, under og efter begravelsen. Vi står for alt praktik og vores bedemand har derudover stort et godt kendskab til Vallensbæk og til lokalmiljøet samt gode samarbejdsrelationer med blandt andet kirker, præster og blomsterforretninger i byen. Hvis afdøde har et ønske om at få sin ceremoni afholdt i Vallensbæk Menighedsråd eller Helligtrekongers Kirke, så er dette bestemt muligt.

  Du får kvalitet og høj service til billige priser

  Vi kører fuld gennemsigtighed, når det kommer til vores priser. Hos mange andre bedemænd, betaler man et højere beløb, fordi der er en masse mellemled og flotte bedemandsbutikker, som regnes ind i prisen. Vi har ingen mellemled, ingen leverandører eller store butikker. Vi har skåret alle disse omkostninger væk, hvilket afspejles i prisen. Fordi man betaler en billigere pris betyder det ikke at man får en dårligere service. Tværtimod har vi mulighed for at lægge vores fulde fokus på tryghed, tillid og god behandling. Vi planlægger i fællesskab hvordan ceremonien skal forløbe, hvilke bårebuketter der ønskes, hvilken præst der ønskes og alt andet hvad der hører til. Når vi har lagt en plan for hvad afdøde eller du som pårørende ønsker, så sørger vi for det praktiske, så du får en afsked i afdødes ånd. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg og føler at du kan overlade de praktiske opgaver til os. Med vores mange års erfaring kan vi garanterer at du ikke føler at du drukner i praktiske opgaver oven i din sorg.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square