Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Slangerup

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Bedemand i Slangerup sørger for at I får den rigtige afsked

  Vores bedemand i Slangerup vil hjælpe dig i en svær tid. Når døden indtræffer, står man ofte helt hjælpeløs og forvirret som pårørende. Der er mange spørgsmål, der vælter frem og meget, som man er i tvivl om. Der opstår mange praktiske og administrative opgaver, og selvfølgelige hele planlægningen af bisættelsen eller begravelsen. Vores bedemand i Slangerup har mange års erfaring i branchen og kan helt sikkert svare dig på alle dine spørgsmål. Derudover vil vores bedemand stå for alt planlægning og administrative opgaver, så du ikke behøver at gøre andet end at sørge i ro sammen med din familie. Du kan altså slippe alt kontrollen og overlade det til vores bedemand i Slangerup. Vores bedemand klarer alle opgaver med et smil på læben, på en respektfuld og kærlig måde.

  Vores bedemand i Slangerup er forstående og lyttende, så I sammen kan få planlagt den helt rigtige afsked for afdøde og alle pårørende. Det er vigtigt at en ceremoni er i afdødes ånd, så du og alle pårørende kan få sagt et sidste og respektfuldt farvel. Vores bedemand er lokal forankret i Slangerup og har derfor et stort kendskab til lokalmiljøet, kirker, præster og lignende. Hvis afdøde har en særlig tilknytning til eksempelvis Slangerup Kirke, Jørlunde Kirke eller Uvelse Kirke, så sørger vi for at det er der du kan få sagt det sidste farvel. Vores bedemand har gode samarbejdsrelationer i Slangerup og har derfor allerede gode forbindelser, når det kommer til valg af præst eller blomsterforhandlere. I fællesskab med din bedemand finder I frem til, hvilke bårebuketter og blomsterdekorationer, der skal bestilles - alt det praktiske med bestilling, levering og lignende overlader du bare til bedemanden. Vores mål, er at fjerne alt byrde fra dine skuldre, så det eneste du skal koncentrerer dig om, er at sige ordentligt farvel.

  Du får høj service og god kvalitet til den rette pris hos os

  Vores bedemand i Slangerup garanterer dig den bedste service og vil altid sørge for at du føler dig i trygge hænder. Vores priser er billigere end mange andre bedemænds priser, fordi vi har skåret diverse mellemled og bedemands butikker fra. Vores bedemand håndtere alting selv og det er vi enormt stolte af, fordi så kan vi altid tilbyde personlig og kvalitetssikker service. I en svær tid, skal man være sikker på at man kan overlade alle de praktiske og administrative opgaver til en anden. Det er vigtigt for os at du føler dig i trygge hænder hos os og derfor går vi også ind for gennemsigtighed. Du får altid lige præcis det du betaler for samt garanteret en god og nærværende tæt støtte i en svær tid - både inden, under og efter ceremonien. Det eneste vi skal bruge din hjælp til, er at få gode snakke med dig, så vi kan skabe en begravelse eller bisættelse, som er fuldstændig i afdødes ånd. Hvis afdøde ikke har nogle specifikke ønsker, så får vores bedemand planlagt en ceremoni som dig og pårørende føler jer tilpas med nu og i fremtiden.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square