Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Ishøj

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Få støtte og hjælp af en bedemand der er lokal forankret

  Når man mister en man holder af, så er det en stor sorg. Det kan være utrolig overvældende at miste en man har kær og det gør det bestemt ikke lettere, ved at der opstår mange praktiske opgaver i forbindelse med døden. Der opstår akutte praktiske ting, som man skal tage sig af med det samme og det kan være rigtig svært at forholde sig til, hvis man samtidig befinder sig i stor sorg. Uanset om man mister en til et langt sygdomsforløb eller pludseligt, så er det hårdt, når først døden banker på. Man kan aldrig forberede sig på at miste og derfor kan man heller aldrig forberede sig på alle de praktiske opgaver, der kommer efterfølgende.

  Hvis afdøde har haft en speciel tilknytning til Ishøj eller til en bestemt kirke i Ishøj, så er det en fordel at vælge vores bedemand i Ishøj, som har et godt kendskab til byen og lokalmiljøet. Hvis afdøde ønsker afskedsceremoni i eksempelvis Ishøj Kirke, Torslunde Kirke eller måske Vejleå Kirke, så er dette bestemt muligt. Vores bedemand har gode samarbejdsrelationer i byen og har derfor et godt samarbejde med diverse kirker, præster og blomsterforeninger. Vi tilbyder derfor at stå for bestilling og aftaler med kirke, præst og blomster. Hvis afdøde ikke har nogle specifikke ønsker, så tilbyder vi selvfølgelig kyndig vejledning omkring kirkevalg, valg af kapel, valg af præst og lignende. Hvis du som pårørende ikke ønsker eller ikke har overskud til at deltage i planlægningen, så kan du også trygt overlade dette til bedemanden. Du kan være sikker på at bedemanden vil sørge for en smuk og mindeværdig afsked i afdødes ånd. Vores bedemand har mange års erfaring i branchen og har derfor god erfaring i at ramme folks ønsker til en smuk afsked. For mange kan det virke voldsomt at træffe store beslutninger, som begravelse eller bisættelse, hvis afdøde ikke selv har nogle ønsker. Her står vi også klar med vejledning og råd. Vi sætter dig ind i begge scenarier ned til mindste detalje, så du og familien kan træffe det valg I føler jer mest trygge ved i dag og i fremtiden.

  Vi er kun et kald væk fra at lette din byrde i en svær tid

  Hos os slipper du for at skulle udfylde alverdens formularer og dokumenter. Du ringer blot til os på +45 93 88 88 93, og så står vi klar med støtte og hjælp fra start til slut. Vi er her for at fjerne byrden fra dine skuldre i en tid, hvor rigtig meget er uoverskueligt. Vi tager os af så meget, som du ønsker vi skal tage os af. Hvis du har brug for at vi hjælper med alle administrative opgaver, dokumenter og praktiske opgaver, så gør vi med glæde dette. Vi fokusere på gennemsigtighed, så du får lige præcis det, som du betaler for. Vores priser er 30-40% billigere end andre bedemænd, fordi vi har skåret mellemled væk og ikke har store bedemandsbutikker. Dette har vi valgt at gøre, så vi kan tilbyde dig en bedre pris og en bedre service. Vi er stolte af, at håndtere alle opgaver selv, da vi dermed altid kan garanterer en nærværende og personlig service. Du kan blandt andet vælge en kiste eller urne i klassisk design i vores samlede pakkeløsning, så du kan få en smuk og mindeværdig afsked til en overkommelig pris.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square