Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Skibby

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Du får den rette hjælp og støtte hele vejen igennem

  Når man mister en man elsker, så kan det ramme hårdt. Man befinder sig hurtigt i stor sorg, hvor man intet overskud har. Desværre skal man ret hurtigt efter at døden er indtruffet, træffe nogle praktiske og vigtige beslutninger. Der er pengesager, der skal styr på, ejendele, planlægning af begravelse eller bisættelse, dokumenter der skal udfyldes og meget mere. Det kan være svært at finde ud af, hvor og hvordan man overhovedet skal starte. Her kommer vores bedemand i Skibby dig til undsætning. Vores bedemand har mange års erfaring i at håndtere de forskellige trin i forbindelse med et dødsfald og kan hjælpe dig med alt det praktiske på en respektfuld, kærlig og professionel måde.

  Vores bedemand vil hjælpe og vejlede dig hele vejen igennem, så du får den rette hjælp og støtte. Hos os slipper du for at udfylde en masse formularer og punkter, du ringer blot til os på +45 93 88 88 93 og så står vi klar til at hjælpe dig igennem hele processen. Vi her er for dig både inden, under og efter begravelsen eller bisættelsen. Det kan være afgørende med en god solid støtte, da der måske skal træffes nogle svære valg undervejs og man derfor har behov for vejledning og gode råd. Vores bedemand i Skibby er specialist i at håndtere dødsfald og hjælpe pårørende på den bedst mulige måde. Det er vigtigt at du har tillid til at du kan overlade alle de praktiske og administrerende opgaver til din bedemand, så du kan koncentrere dig om at sørge i ro sammen med din familie og nære. Vi kører fuld gennemsigtighed og du kan derfor også være sikker på at du får præcis det, som du betaler for, uden at betale overpris. Vi har skåret alle mellemled væk og ejer ingen store bedemandsbutikker, hvilket gør at vi kan tilbyde dig en langt bedre pris end mange andre bedemænd. Vi håndterer alle opgaver selv og det er vi stolte af, fordi så kan vi altid garanterer dig nærværende og personlig service til en god pris.

  Du får en bedemand som har et godt kendskab til Skibby

  Vores bedemand har mange års samarbejde med diverse kirker, præster og blomsterforhandlere i Skibby. Hvis afdøde har et nært forhold til Skibby eller eksempelvis har et ønske om at få afholdt sin begravelse eller bisættelse i Skibby Kirke, Selsø Kirke eller Vellerup Kirke, så er dette bestemt muligt. Vores bedemand har stor viden om lokalmiljøet samt de nærliggende kirker. Hvis afdøde ikke har afgivet ønske om en bestemt kirke, men bare at det skal foregå i Skibby, så kan du få vejledning og information fra vores bedemand om de forskellige kirker i nærområderne. Hvis afdøde heller ikke har taget stilling til begravelse eller bisættelse, så giver vores bedemand dig en grundig gennemgang af både bisættelse og begravelse, så du ved hvad der vil ske trin for trin i begge scenarier. Herefter skal du og pårørende beslutte, hvilken måde det skal foregå på. I skal føle jer trygge med jeres beslutning, og det kan I kun hvis I har et oplyst grundlag at beslutte jer ud fra.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square