Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Glostrup

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Du får en bedemand med godt kendskab til Glostrup by

  Vores bedemand i Glostrup vil sikrer dig en støtte og kyndig vejledning i en svær tid. Når man mister en man har nær, så rammes man ofte af stor sorg. Selvom man befinder sig i stor sorg, så vælter det hurtigt frem med akutte praktiske opgaver og mange dokumenter, der skal tages stilling til. Det kan være meget uoverskueligt at skulle tage stilling til alt det praktiske, når man lige har mistet. Her vil vores bedemand i Glostrup træde ind og hjælpe dig på bedste vis. Alle de spørgsmål, der måtte komme til dig, besvarer vi på bedste vis. Vores bedemand i Glostrup har mange års erfaring i branchen og vil kunne hjælpe og guide dig igennem denne svære tid på en professionel, respektfuld og kærlig måde.

  Vores bedemand i Glostrup har et godt kendskab til byen og byens lokalmiljø. Hvis afdøde ønsker sin afskedsceremoni i eksempelvis Østervangkirken eller Glostrup Kirke, så er dette muligt. Vores bedemand har gode samarbejdsrelationer med diverse kirker, præster og blomsterforhandlere i Glostrup. Vi står for bestilling af bårebuketter og blomsterdekorationer efter dit valg og kan give kyndig vejledning og dele erfaringer af præst, kirke og lignende. Vores opgave, er at du føler dig i trygge hænder. Du skal i en svær tid kunne overlade alt det praktiske og alt planlægning til os. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe en smuk og mindeværdig afsked for dig og pårørende. Hvis afdøde ikke har specifikke ønsker til begravelse, bisættelse, kirke eller by, så kan det virke voldsomt for pårørende at tage beslutninger omkring dette. Vi sætter dig ind i både begravelse og bisættelse helt ned til mindste detalje, så du ved hvad der sker hele forløbet igennem i begge scenarier. Vi hjælper dig på sidelinjen, så du kan få truffet en beslutning, som du og familien har det godt med i dag og i fremtiden.

  Få en mindeværdig afskedsceremoni til en fair pris

  Vores bedemand håndtere alle opgaver selv og det er vi stolte af. Vi har nemlig skåret diverse mellemled fra og vi har ikke nogen bedemandsbutikker. Derfor kan vi tilbyde vores ydelser billigere end mange andre bedemænd kan. Derudover er vi stolte af, altid at kunne tilbyde høj personlig service hver gang. Vi har et fast tilbud, hvor du kan vælge en kiste eller en urne i klassisk design, som indgår i vores pakkeløsning til en fast pris. Du har også mulighed for at tilkøbe en anden urne eller kiste, hvis du føler det er mere i afdødes ånd. Hvis afdøde ikke har nogle specifikke ønsker til kiste valg eller urne valg, så er det op til dig som pårørende at vælge dette. Vores priser er skåret ned, så vi kan tilbyde den bedste og mest fair pris. Vi kører fuld gennemsigtighed, så det du ser og betaler for, er det du får. Vi mener at man som pårørende skal vide præcis, hvad ens penge går til i denne proces, da det bestemt ikke er helt billigt at få skabt en smuk og mindeværdig afsked.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square