Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Lundby

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Overlad alt praktik og planlægning til vores bedemand i Lundby

  Når vi mister en vi elsker, så gør det rigtig ondt. Livet viser sig pludselig fra sin grimme side og det kan være svært at håndterer for mange af os. Det kommer ofte bag på mange, hvordan de håndterer døden, når den pludselig står og banker på. Vores bedemand i Lundby har mange års erfaring med at give den rette hjælp, støtte og forståelse i sådan en svær tid. Der vil kort tid efter døden komme mange praktiske og administrative opgaver, der skal tages stilling til allerede godt tid efter at døden er indtruffet. Det kan være meget uoverskueligt for de fleste af os, og derfor vil vores bedemand stå klar til at hjælpe dig igennem det hele fra start til slut. Du bestemmer helt selv, hvor lidt eller hvor meget, du ønsker at være involveret i planlægningen af begravelsen eller bisættelsen.

  Vores bedemand i Lundby har mange års erfaring i branchen og derfor mange års erfaring med håndteringen af de opgaver, der opstår i forbindelse med døden. Du kan derfor trygt overlade alt praktik til vores bedemand, hvis du ikke har lyst eller overskud til at planlægge begravelsen eller bisættelsen. Sommetider har afdøde selv aflagt ønske om, hvordan det skal foregå. Andre gange er det hele op til den pårørende, hvilket kan føles som en stor byrde. Hvis du står i en situation hvor afdøde ikke har afgivet ønske, om det skal være en begravelse eller bisættelse, så er det op til dig at bestemme. Det kan virke voldsomt at træffe sådan en beslutning på andres vegne. Vores bedemand vil stå klar til at sætte dig grundigt ind i begge scenarier, så du kan træffe det valg, som du og dine nærmeste har det bedst med i dag og i fremtiden. Det er vigtigt at sådan et valg bliver truffet på et så oplyst grundlag som muligt, og derfor står vores bedemand også klar med kyndig vejledning og information. I forbindelse med sådan et valg og planlægningen af afskedsceremonien generelt, vil der ofte opstå en masse spørgsmål. Vores bedemand vil stå klar til at besvare dine spørgsmål på bedste vis.

  Vores bedemand hjælper dig med at få skabt en smuk afsked i Lundby

  Vores bedemand har et godt kendskab til Lundby samt gode samarbejdsrelationer med kirker, præster og blomsterforhandlere i byen. Du kan derfor få stor hjælp fra vores bedemand til bestilling af bårebuketter og blomsterdekorationer. Hvis du ønsker det, kan vores bedemand stå for hele bestillingen, så du blot vælger, hvilke blomster du ønsker. Hvis afdøde ikke har et specielt ønske til en af kirkerne i Lundby, så kan vores bedemand fortælle og vejlede dig om blandt andet Lundby Kirke, Sværdborg Kirke og Køng Kirke. Du finder også Vordingborg gammel Kirkegård Kapel, som har et smukt lille kapel, der ofte også bliver brugt til borgerlige handlinger. Ofte kan det være en stor fordel at finde en bedemand, som er lokal forankret i byen, så man kan trække på erfaringer og anbefalinger af både kirkevalg, kapelvalg, præstevalg og valg af blomsterforhandler samt finde frem til et krematorium, da der ikke findes et i Vordingborg og omegn. Det kan føles som enormt mange valg at skulle stå og træffe lige pludselig, og så på meget kort tid. Derfor kan det være en redning at have en bedemand, som har været igennem processen mange gange før, ligesom vores bedemand i Lundby har.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square