Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Stege

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Du får en engageret og erfaren bedemand, der er lokal forankret i Stege

  Når vi mister nogen, som vi holder af, så vil vi ofte befinde os i stor sorg og savn. Kort tid efter at man har mistet, så skal man tage stilling til en række praktiske og administrative opgaver. Der er en masse papirarbejde, praktiske opgaver og planlægning, der skal tages stilling til - lige der, hvor man har mindst overskud. Her vil vores bedemand i Stege komme dig til undsætning. Vores bedemand har mange års erfaring i branchen og derfor også mange års erfaring i at håndterer de forskellige opgaver og spørgsmål, der opstår i forbindelse med døden og planlægningen af afskedsceremonien. Vi reagerer alle forskelligt på døden og ingen ved helt, hvordan de reagerer, før de selv har prøvet det. I sådan en tid kan det være kærkomment med en hjælpende hånd.

  Det kan være en stor fordel at finde en bedemand, som er lokal forankret i den by, hvor begravelsen eller bisættelsen skal foregå. Vores bedemand har et godt kendskab til Stege by og gode samarbejdsrelationer i byen med både kirker, præster og blomsterforretninger. I Stege by finder du Stege Kirke, som er et smukt bud på en kirke med sjæl. Du finder også både Nyord Kirke og Elmelunde samt Stege Kirkegårdskapel, som ligger umiddelbart uden for Stege By, som også er en smuk ramme for en borgerlig handling. Vores bedemand kan hjælpe dig med informationer og fortællinger om de forskellige kirker, hvis det er dig som pårørende, der skal tage valget. Det er ikke altid at afdøde har aflagt ønske om en bestemt kirke og derfor er det dig, som pårørende, der skal vælge kirken. Der skal også tages beslutninger om blomsterdekorationer, bårebuketter, en præst og mere. Alt dette kan du overlade til vores bedemand i Stege, hvis du vil. Du bestemmer helt selv, hvor lidt eller hvor meget, du ønsker at tage del i planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Du kan trygt overlade alt praktik til vores erfarne bedemand. Vi vil altid sørge for at få skabt en smuk og mindeværdig afsked i afdødes ånd.

  Hos os er du altid garanteret god kvalitet, høj service og lave priser

  Vores fornemmeste opgave, er at få skabt en smuk dag i afdødes ånd, for de pårørende. Når man mister, så udfordrer livet en og man kan have brug for god støtte. Vores bedemand i Stege er hjertevarm, professionel, lyttende og forstående. Du vil blive hørt og respekteret. Derudover vil du have en støtte, som vil kunne hjælpe dig med de mange spørgsmål, der opstår i forbindelse med døden og afskedsceremonien. Hos os slipper du også for at skulle udfylde diverse formularer - du ringer blot til os på +45 93 88 88 93 og så står vi klar til at hjælpe dig helt fra start til slut. Vi vil gerne kunne skabe en smuk dag og hjælpe dig igennem denne svære tid på bedst mulige måde, uden at du bliver ruineret. Derfor har vi skåret blandt andet skåret store bedemandsforretninger, mellemled og leverandører væk, for at kunne tilbyde dig en bedre pris. Vi er 30-40% billigere end andre bedemænd på markedet, fordi vi håndterer alle opgaver selv. Vi er både glade og stolte over at håndterer alle opgaver selv, da vores erfarne bedemænd altid vil kunne tilbyde en hjertevarm og personlig service hele vejen igennem.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square