Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Greve

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi hjælper dig igennem en svær tid og skaber en smuk afsked

  Vores bedemand i Greve har mange års erfaring med at håndtere alle de nødvendige trin, der opstår ved et dødsfald. Ofte i forbindelse med et dødsfald, står pårørende tilbage i sorg og med en masse ubesvarede spørgsmål. Vores bedemand vil besvare alle disse spørgsmål på bedste vis og være din støtte i en svær tid. Når man mister, kan livet hurtigt føles uretfærdigt og meningsløst. Derfor er det også uoverskueligt at man samtidig skal tage sig af en masse praktiske opgaver, som ofte er ret akutte. Her kommer vores bedemand i Greve dig til undsætning. Vi klarer alle de praktiske og administrative opgaver samt sørger for at alle dokumenter, bliver udfyldt som de skal. Du skal blot koncentrere dig om at bearbejde din sorg sammen med din familie og nære.

  Vores bedemand i Greve er her for at du kan komme bedst igennem en svær tid. Du kan være så involveret, som du har lyst til i processen og planlægningen af afskedsceremonien. Hvis du ikke har nogle ønsker til ceremonien og afdøde heller ikke har, så kan vi sagtens sørge for det hele og skabe en mindeværdig og smuk afsked i afdødes ånd. Vores bedemand i Greve har stort kendskab til byen og har derfor også gode samarbejdsrelationer i byen. Hvis afdøde ønsker sin afsked i en bestemt kirke som eksempelvis Johanneskirken, Kildebrønde Kirke eller Greve Kirke, så er dette muligt. Vores bedemand har gode relationer til kirkerne i byen, præster og blomsterforhandlere. Du skal blot sige, hvad du ønsker fra blomsterdekorationer og bårebuketter, så sørger vi for at de bliver bestilt og leveret til dagen. Du kan som sagt være med til at skabe rammerne og sørge for at få udtrykt dine ønsker, så sørger vi for at det bliver planlagt og tilrettelagt, så dagen bliver som du ønsker det.

  Ring til os og så hjælper vi dig fra start til slut

  Hos os slipper du for alverdens formularer og dokumenter, du kan blot ringe til os på +45 93 88 88 93, så står vi klar til at hjælpe dig under hele processen - både inden, under og efter begravelsen eller bisættelsen. Hvis afdøde ikke har taget stilling til hverken begravelse eller bisættelse, så er det pårørendes valg, hvad der skal ske. Det kan virke overvældende at skulle træffe denne beslutning alene. Derfor står vores bedemand klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får truffet den rigtig beslutning for dig og din familie. Vi vil gennemgå alle trin i begge scenarier, så du er oplyst omkring, hvad der sker helt ned til sidste detalje. For os, er det vigtigt at du får truffet nogle valg, som du finder dig 100% tryg ved i dag og fremover. Vi kører fuld gennemsigtighed og ønsker at du får præcis, det du ser og betaler for. Derfor er vi også stolte af, at håndterer alle opgaver selv, så vi kan garanterer dig en personlig, nærværende og professionel service og støtte i din svære tid.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square