Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i København

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster

Mindeværdig afsked uden bekymringer

Praktiske gøremål er dét, du har mindst lyst til, når du står midt i sorgen. I denne svære tid er det rart med et par ekstra hænder, der kan tage sig af opgaverne. Vores bedemand i København er den rette. Du får løftet byrden fra dine skuldre og kan finde ro til at sørge. Trygheden i at få hjælp til planlægning af begravelsen, kan også betyde, at det er mere overskueligt for dig at planlægge den smukke og mindeværdige afsked. Om det skal foregå efter afdødes ønsker, eller hvad du tror han eller hun, ville have ønsket, er vi her til at forklare mulighederne for dig. Med andre ord står vi for alt det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen.

Listen over administrative opgaver og praktiske gøremål er lang. Det vi hjælper med, er blandt andet:

Koordinering med præst og kirke
Indrykning af dødsannonce
Bestilling af bårebuket
Rådgivning om dødsfaldet
Hjemsøgning af begravelseshjælp

Alle de mange opgaver kan overrumple dig fuldstændig. Hvis du ikke før har planlagt en begravelse, anede du nok ikke, at der var så meget at se til. Den store byrde vi vil gerne hjælpe dig med at slippe for. Det er kernen i vores koncept, at du skal kunne finde ro til at sørge uden bekymringer for det sidste farvel. Du slipper for en hel masse telefonopkald, formularer og bestillinger, når du vælger vores bedemand i København til at hjælpe dig.

Omsorgsfuld og professionel bedemand i København  

Bedemandsservice er mere end bare praktisk hjælp. Det er også forståelse, nærvær og omsorg. Vi indgår i et samarbejde i en svær tid, og det kræver den rette forståelse og erfaring. Det har vores bedemand i København. Du vil blive mødt med stor respekt og en rolig tilgang til tingene. Du skal ikke føle dig stresset eller presset til at træffe dine valg for den sidste afsked. Vi sætter en ære i at rådgive og vejlede dig, så du kan få planlagt denmest mindeværdige begravelse.

Vores bedemand i København er en bedemand med tid til dig. Én der kender byen, dens kirker og som har stor erfaring med at planlægge begravelser og bisættelser i København. Det kan være, der er en bestemt kirke, blandt byens mange kirker, som afdøde havde et særligt forhold til? Måske skal det sidste farvel siges i Vor Frelser Kirke, Sankt Jakobs Kirke, Grundtvigs Kirke eller Vor Frue Kirke? København har mange kirker og vores bedemand hjælper dig med at planlægge begravelse i lige den kirke, du ønsker.

Noget af det vigtigste ved den sidste afsked er, at alt forløber, som det skal. Det kan du roligt regne med, når du vælger vores bedemandsservice i København. Vores bedemænd er erfarne og kyndige i deres arbejde. De har mange års ekspertise i at varetage opgaver i forbindelse med bisættelse, askespredning og begravelse. Uanset hvilken afsked du vælger, kommer det til at ske uden bekymringer og med stor tryghed.

En tryg afsked efter dine ønsker

En tryg afsked er en god afsked. Du skal ikke gå med stress og bekymringer. Du skal have ro til at sørge og ro til at sige farvel på en ordentlig måde. Det hjælper vi dig med. Vi løfter byrden fra dine skuldre og giver dig en forsikring om, at alt forløber, som det skal. Er du i tvivl om, hvilken form for afsked der skal tages, rådgiverne vi dig også om mulighederne. Ofte har den afdøde selv ytret ønske om, hvordan han eller hun skal herfra. Dødsfald kan dog også komme pludselig og uventet, og inden personen har taget stilling til sit sidste farvel.

Som kyndige bedemænd i København bistår vi dig i at planlægge:

Bisættelse
Begravelse
Askespredning
Afsked uden ceremoni

Bisættelsen er den, man vælger, hvis afdøde skal stedes til hvile i en urne. Bisættelsen minder meget om begravelsen, men skiller sig ud ved, at man kaster jord på kisten i kapellet i stedet for ude ved gravstedet. Herefter køres kisten videre til krematoriet, og man kan senere mødes ved gravstedet i forbindelse med urnenedsættelsen.

Ved begravelsen foregår det sidste farvel ude ved gravstedet, hvor præsten kaster jord på kisten, inden den nedsænkes.

Har afdøde ønsket at få sin aske spredt udover havet, er det også en mulighed, som vores bedemænd i København kan hjælpe med. Vi står for de praktiske forhold og ansøger også om tilladelsen hertil. Vi rådgiver dig i, hvor det er lovligt at sprede asken og hvordan det skal gøres.

Mange ønsker ikke nogen stor begravelse, og det er som pårørende et ønske, du naturligvis også kan få hjælp til at efterkomme. Vi tilbyder vores service ’uden ceremoni’, hvis det er det, der ønskes.

 

Sig det sidste farvel – uden at betale overpris

Som bedemænd på en ny måde er vores koncept gennemskueligt og prisfornuftigt. Vi har ikke store bedemandsforretninger i København. Vi tilbyder i stedet en prisfornuftig pakke, hvor vi snakker med dig telefonisk eller kommer hjem og besøger dig. Det er fuldt ud op til dig, om du vil have bedemandsservice med alt inkluderet eller med de mest almindelige services.

Ønsker du alt inkluderet, skal du vælge vores standardpakke. Her står vi blandt andet for at håndtere dokumenter til skifteretten, rådgivning om dødsfaldet, samtale i eget hjemog du får kiste, urne, kørsel mm. Vil du selv stå for nogle af de administrative opgaver, kan du blot vælge vores budgetpakke, som inkluderer de mest almindelige bedemandsservices f.eks. kiste og kørsel til ceremoni. Du vil naturligvis altid have mulighed for at tilkøbe deandre services, du skal bruge.

Lad vores bedemand i København hjælpe dig i en svær tid

Ingen bør stå alene med den praktiske planlægning af en begravelse. Vores bedemænd står ved din side for at gøre det overskueligt og prisfornuftigt at planlægge en smuk og mindeværdig afsked. Vi løfter byrden fra dine skuldre, så du kan bruge tiden sammen med dine nærmeste, i stedet for at ringe rundt, udfylde formularer og foretage bestillinger. Det kan du trygt lade være op til os og vores bedemand i København.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right