Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Tune

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Du får en erfaren bedemand i Tune med lokal forankring

  Vores bedemand i Tune står klar til at hjælpe og vejlede dig igennem en svær tid. Når man mister en man har kær, så kan det være svært at forholde sig til at få planlagt en begravelse eller bisættelse også. Når døden banker på, så skal der tages stilling til mange praktiske ting og der skal kigges på mange administrative ting. Der er meget mere planlægning og organisering end man lige regner med. Uanset om et dødsfald sker grundet et langt og hårdt sygdomsforløb eller om det kommer pludseligt, så er det hårdt, når først det sker. Man kan aldrig forberede sig på sorgen og døden. Vores bedemand i Tune vil stå til rådighed og hjælpe dig bedst muligt i den svære tid. Du behøver ikke at bekymrer dig om alle de praktiske opgaver, dem tager bedemanden sig af, så du kan få lov at sørge i ro sammen med din familie.

  Vores bedemand i Tune har et godt kendskab til Tune og til lokalsamfundet. Hvis afdøde har en stor tilknytning til Tune eller til Tune Kirke, så kan vores bedemand tilpasse ceremonien dertil. Vores bedemand har gode samarbejdsrelationer med blandt andet blomsterforhandlere og blomsterdekoratører i og omkring Tune. Du skal blot vælge eller give bedemanden en idé om, hvad du ønsker af bårebuketter og blomsterdekorationer, så får du det præcist som ønsket. Mange ønsker deres afsked i en bestemt kirke eller i en bestemt by. Det er vigtigt for os at din/jeres afsked bliver i afdødes ånd, så der kan blive sagt ordentligt farvel. Det vigtigste, er at du føler tillid til din bedemand, så du føler at du rent faktisk kan overlade alt arbejdet i bedemandens hænder. Selvom at du ikke har det største overskud i denne tid, så er det også vigtigt, at du føler dig tryg ved at du har overladt alle de praktiske opgaver og alt planlægning i en andens hænder. Vores bedemand i Tune vil altid lytte, vejlede og støtte dig, så du føler dig i de tryggeste og bedste hænder.

  Slip alt det besværlige papirarbejde fra dig og overlad det til os

  Vores bedemand i Tune vil overtage alt det praktiske og administrative arbejde, hvis du ikke har overskud til at tage stilling. Du kan altså roligt slippe kontrollen og overlade det til os. Når man mister, så er der ofte flere forskellige formularer med alverdens punkter, man skal udfylde. Det behøver du ikke at gøre hos os. Du tager blot telefonen op og ringer til os på +45 93 88 88 93, så står vi klar til at hjælpe og guide dig igennem processen fra start til slut. Mange oplever at en lang række spørgsmål vælter ind over en, når man mister nogen, som man holder af. Hvilke papirer skal udfyldes? Hvilke papirer kan vente med at blive udfyldt? Hvordan skal ceremonien forløbe? Bisættelse eller begravelse? Hvilken præst og hvilken kirke? Der kan være så mange forskellige spørgsmål, der hober sig op i hovedet på dig, og derfor kan du altid ringe til os og så besvare vi på bedste vis alle de spørgsmål du end måtte have eller få hen ad vejen. Vores bedemand i Tune har mange års erfaring, så vi kan helt sikkert give dig kyndig vejledning og råd, uanset hvad du måtte være i tvivl om i forhold til inden, under og efter begravelsen eller bisættelsen.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square