Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Lillerød

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Din bedemand i Lillerød giver dig den rette hjælp til den rette pris

  Et dødsfald er altid hårdt og uanset om det er sket i form af et længere sygdomsforløb eller helt uventet, så er det altid lige sørgeligt - og der er altid mere papirarbejde og praktiske opgaver end man lige havde forventet Man kan aldrig helt forberede sig på sorgen eller selve processen, når man mister. Derfor er det vigtigt at man finder sig en god og solid støtte i denne svære tid. Vores bedemand i Lillerød har mange års erfaring i at håndterer alle de praktiske og administrative opgaver i forbindelse med et dødsfald. Du kan være sikker på at du får den rette støtte, respekt, vejledning, medfølelse og hjælp fra din bedemand i Lillerød. Med vores bedemands hjælp kan du i stedet fokusere mere på tabet og sorgen end på alt praktikken.

  Med vores bedemand i Lillerød får du den helt rigtige hjælp til en god pris. Vores bedemand i Lillerød håndtere alle opgaverne selv, da mellemled og leverandører er skåret fra. Vi er stolte af, at håndtere opgaverne selv, så vi kan tilbyde en mere personlig service til en meget bedre pris end andre bedemænd. Vi har stor gennemsigtighed i vores priser, så du betaler kun for det, der er nødvendigt. For os er det vigtigt at du har en klarhed og forståelse for hele processen - uden nogen overraskelsesmomenter. Vores bedemand i Lillerød vil hjælpe dig fra start til slut, så du ikke bliver bebyrdet med administrative opgaver og praktiske beslutninger. Der er ofte enormt meget papirarbejde og praktiske ting, man skal tage stilling til, når man mister. Udover de praktiske ting, så er vores bedemand i Lillerød her også for dig på det mere personlige plan. Du kan altid ringe til os på +45 93 88 88 93. Vi tilbyder gratis rådgivning og vi står altid klar til at besvare, hvilke som helst spørgsmål, du end måtte have i forbindelse med sorg og afsked.

  Få professionel og kærlig hjælp til en smuk afsked i Lillerød

  Grundet vores bedemands lokale tilknytning til Lillerød, så kan vi nemt hjælpe dig med blandt andet bestilling af blomsterdekorationer, bårebuketter, kontakt med præster og kirker. Afdøde kan have en særlig tilknytning til Lillerød og derfor et stort ønske om at få sin afsked i byen i en af kirkerne eller måske har afdøde en særlig tilknytning til eksempelvis Lillerød Kirke og derfor have et ønske om at afskeden skal foregå lige præcis i Lillerød Kirke. Vores bedemand i Lillerød har gode samarbejdsaftaler rundt i byen med præster og kirker, så du kan for fortælling og information om kirkerne i byen, hvis det er dig der ender med at skulle udvælge et sted. Uanset om afdøde ønsker begravelse, bisættelse, askespredning, ingen ceremoni, anden ceremoni - ja, uanset hvad afdøde eller du ønsker, så kan vores bedemand i Lillerød hjælpe dig til at få skabt en smuk og mindeværdig afsked. Vores bedemand i Lillerød vil sikre at du får den rette ro og støtte, så du kan træffe alle de rigtige beslutninger i denne svære tid. Vi hjælper dig på en professionel og hjertevarm måde.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square