Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Ølstykke

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Du får en bedemand i Ølstykke med lokalt kendskab

  Vores bedemand i Ølstykke vil hjælpe dig i en svær tid. Når man mister en man holder af, så er det en rigtig hård tid for en selv, familien og andre pårørende. Det hele kan hurtigt virke enormt uoverskueligt og mange spørgsmål vil hurtigt poppe op i hovedet. Vores bedemand i Ølstykke vil stå klar til at besvare alle de spørgsmål du end måtte have. Vores bedemand har mange års erfaring og kan derfor besvare dine spørgsmål på bedste vis i forhold til planlægning af begravelse eller bisættelse samt hele processen undervejs. Der er pludselig mange dokumenter og administrative opgaver, som man skal tage stilling til, som pårørende. Vores bedemand vil sørge for at alle disse opgaver bliver taget hånd om på den helt rigtige måde. For os, er det vigtigt at vi kan være med til at lette noget af den byrde, som man får som pårørende.

  Vores bedemand i Ølstykke har mange års kendskab til byen og lokalmiljøet. Derfor har vores bedemand også gode samarbejdsrelationer til diverse kirker, præster og blomsterforhandlere i byen. Hvis afdøde har en særlig tilknytning til eksempelvis Ølstykke Kirke eller Udlejre Kirke, så er dette muligt. Mange har en særlig tilknytning til en kirke eller en hel by. Det kan være afdøde er vokset op i byen eller har levet sit voksne liv i den by. Det kan også være at afdøde blev døbt eller gift i en bestemt kirke i Ølstykke, og derfor ønsker sin afsked i samme kirke også. Der kan være mange grunde til at afdøde ønsker en bestemt kirke eller en bestemt by. Hvis afdøde ikke har noget ønske om by eller kirke, så er det op til dig som pårørende at vælge stedet. Hvis du ikke har nogen holdning til dette, så kan det også være noget, som vi kan hjælpe dig med at finde frem til. Du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at være ind over planlægningen. Hvis du ikke ønsker nogen del i den, så står vi for det hele. Hvis du gerne vil bestemme blomsterdekorationerne og bårebuketterne men ikke vil stå for bestillingen, så klarer vi det. Vi kan klarer hele planlægningen for dig, hvis det er det du ønsker.

  Vi sørger for at I får en smuk og mindeværdig afsked

  Vores bedemand vil sørge for at I får den afsked som ligger i afdødes ånd. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at skulle arrangere et sidste farvel. Vi tager vores opgave alvorligt og garanterer altid en personlig og hjertevarm service. Prismæssigt er vi 30-40% billigere end mange andre bedemænd, fordi vi har skåret mellemled og store bedemandsbutikker fra. Vi håndterer alting selv og det er vi stolte af, fordi så kan vi altid garanterer en personlig service, hvor kvaliteten er på sit højeste. Ofte skal man udfylde mange forskellige formularer og lignende som pårørende, når man mister. Hos os ringer du bare til os på +45 93 88 88 93, og så hjælper vi dig fra start til slut. Du kommer til at være med ind over processen så meget du ønsker, men vi kan også sagtens stå for det hele, hvis du bare gerne vil have tid og ro til at sørge med din familie.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square