Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Ølstykke

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster
Ølstykke Kirke

Varm og nærværende bedemand i Ølstykke-Stenløse

Vores største ønske er at gøre det bare en smule mere overskueligt at planlægge afskeden og sige det sidste farvel. Det gør vores bedemand i Ølstykke-Stenløse ved at tilbyde en varm og behagelig service. Der er tid til at snakke, sidde ned og kigge tingene grundigt igennem. En bisættelse er ikke noget, der skal hastes igennem. Du skal have ro til at planlægge tingene ordentligt. Og det praktiske? Det tager vores bedemand i Ølstykke sig af. Bliver du i tvivl om noget, kan du altid ringe og få svar på dine spørgsmål. Vores erfaring er, at langt de fleste finder mere i ro i at tage den sidste afsked, når de ved, at der er styr på tingene. Det sørger vi for, at der er.

Praktisk hjælp til begravelse eller bisættelse

I en svær tid efter et nært familiemedlems dødsfald er praktiske opgaver ikke det øverste, der står på listen. Man vil have ro til at sørge, være sammen med familien og føle sig tryg. Ovenpå et dødsfald følger dog mange administrative opgaver, der skal ses til, ligesom man praktiske forhold skal ordnes for at få styr på begravelsen. Vores bedemand i Ølstykke-Stenløse hjælper dig med at løse disse opgaver. Om det er bestilling af bårebuketten, indrykning af dødsannonce eller koordinering med præsten. Du skal ikke føle dig overrumplet af de mange gøremål – dem tager vores kyndige bedemand i Ølstykke sig af.

Begravelse eller bisættelse? Det er også et spørgsmål, du skal forholde dig til. Afdøde har måske allerede fortalt, at han eller hun ønsker at blive begravet i en kiste eller i en urne. Måske skal asken spredes til søs? Der er mange muligheder, når det kommer til at planlægge en smuk og mindeværdig afsked. Vi hjælper dig med at få den planlagt uden de store bekymringer fra din side. Fortæl hvordan det skal gå til, og lad så vores bedemand i Ølstykke-Stenløse stå for det praktiske. Det er vores måde at gøre det bare en smule lettere for dig at klare dig igennem den svære tid, du står i.

 

Sådan gør vi det prisfornuftigt for dig

Ligesom det ikke skal være svært eller overrumplende at planlægge en begravelse, skal det hellere ikke være dyrt. Vi sikrer dig en fornuftig pris med vores nye bedemandskoncept. Vores bedemand i Ølstykke-Stenløse og i mange andre byer i Danmark tilbyder alle den samme lave pris. Vi kan tilbyde dig en bedre pris, da vi ikke har bedemandsbutikker eller en masse underleverandører – vi står for det hele selv.

Du har to muligheder: standardpakken eller budgetpakken.

Standardpakken giver dig stort set alt inkluderet. Hjælp til praktiske ting som at koordinere med præsten og sende dokumenter til skifteretten. Samt alt hvad der har at gøre med kisten og kørslen af denne. Urne, hvis der er tale om en bisættelse. Samtale i hjemmet og ansøgning om begravelseshjælp. Budgetpakken er for dig, der udelukkende ønsker rådgivning om dødsfaldet, kiste, urne og kørsel til ceremoni og krematorium. Tilkøb af andre services er muligt.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right