Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Askeby

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Overlad alle praktiske opgaver til vores bedemand i Askeby

  Livet viser sig sommetider fra sin grimme side, når man mister en, som man holder af. Hvis du står i denne situation, så kan du få den helt rette hjælp og støtte af vores bedemand i Askeby. Vores bedemand har mange års erfaring i branchen og i håndteringen af de mange opgaver, der opstår i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Kort tid efter et dødsfald, opstår der mange praktiske og administrative opgaver, som der skal tages hånd om allerede med det samme. Det er meget uoverskueligt, især hvis man står med det hele alene. Her vil vores bedemand i Askeby komme dig til undsætning og hvis du ønsker det, så kan du overlade alt praktik til vores bedemand.

  Du bestemmer helt selv, hvor lidt eller hvor meget, du ønsker at deltage i planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Du kan blot sige, hvilke slags blomsterdekorationer, du ønsker, der skal være til afskedsceremonien, så står vores bedemand for bestilling og levering. Du kan altså trygt overlade alt praktik til vores bedemand i Askeby og så kun bruge din energi på at sørge med dine nærmeste. For os, er det en vigtig opgave at få dig igennem denne svære tid på den bedst mulige måde, hvor du føler at du har fået den helt rette hjælp og støtte hele vejen igennem. Det kan være svært at slippe kontrollen helt og vi vil derfor gøre vores bedste for at du alligevel turde give planlægningen og de praktiske opgaver videre til vores bedemand. Hos os slipper du for at udfylde diverse formularer og papirer, du ringer blot til os på +45 93 88 88 93 og så står vi klar til at hjælpe dig fra start til slut. Vores bedemand i Askeby vil til hver en tid yde en professionel, hjertevarm og personlig service.

  Hos os får du en bedemand, der er lokal forankret i Askeby

  Vores bedemand har et godt kendskab til Askeby samt gode og tætte samarbejdsrelationer rundt omkring i byen med både kirker, præster og blomsterforretninger. Det er en fordel at finde en bedemand, som har gode relationer og kontakter i byen, så man nemmere kan få kontakt og aftaler med præster, kirker og blomsterforhandlere. Det kan være uoverskueligt at skulle skabe en kontakt til alle disse steder på egen hånd. Derudover kan det også være overvældende at skulle bestemme, hvilken kirke, præst og blomster, der skal indgå i ceremonien og derfor er det rart med en sparringspartner på sidelinjen. Det er bestemt ikke altid at afdøde har afgivet specielle ønsker om kirkevalg og her kan du hente information og fortælling fra vores bedemand. Du finder både Fanefjord Kirke, Damsholte Kirke og Stege Kirke tæt på Askeby. Du finder også Stege Kirkegårdskapel, som ligger umiddelbart uden for Stege By, som også er en smuk ramme for en borgerlig handling. Sommetider har afdøde heller ikke taget beslutningen på forhånd om det skal være en begravelse eller bisættelse. Her vil vores bedemand i Askeby sætte dig grundigt ind i hvordan en begravelse og en bisættelse foregår, så du kan træffe det valg, som du har det bedst med. Det er et valg, som du og din familie skal have det godt med i dag og i fremtiden. Derfor er det også vigtigt at du træffer valget på et så oplyst grundlag som muligt, hvilket vores bedemand vil sørge for.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square