Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Borre

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vores bedemand i Borre vil give dig den rette hjælp fra start til slut

  Vores bedemand i Borre vil være din støtte i en svær tid. Hvis du har mistet en du holder af, så føles sorgen ofte stor og uoverskuelig. Det kan være svært at forstå at en person, som man elsker, ikke er her mere. Man reagerer forskelligt på døden og uanset om det er en pludselig død eller man mister til et langt sygdomsforløb, så kan verden føles meget uretfærdig, når først døden indtræffer. Kort tid efter at døden er indtruffet, vil der opstå en lang række praktiske og administrative opgaver, som der skal tages hånd om asap. Det kan være meget uoverskueligt at stå med alene og her kan en hjælpende hånd gøre underværker. Vores bedemand i Borre har mange års erfaring i at håndterer de forskellige opgaver, der måtte opstå i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

  Mange spørgsmål vil opstå i forbindelse med at man skal planlægge en begravelse eller bisættelse. Hvis ikke man får den rette hjælp og støtte, så kan det virke som en umulig opgave at løse selv. Der skal bestilles bårebuketter og blomsterdekorationer, der skal vælges en præst, der skal vælges salmer, der skal vælges en kirke og meget mere. Blomsterne skal man være sikker på bliver leveret til tiden, så de er lagt i kirken inden de pårørende ankommer. Der er meget, som man skal tage stilling til og mange valg, der pludselig skal træffes på en andens vegne. Det er ikke altid at afdøde har aflagt nogle specifikke ønsker om kirke, præst eller blomster. Sommetider har afdøde heller ikke taget stilling til om det skal være en begravelse eller bisættelse. Dette skal du som pårørende vælge. Her vil vores erfarne bedemand i Borre give dig en grundig beskrivelse af begge scenarier, så du kan træffe det helt rigtige valg for dig og din familie. Det er et valg, som skal føles godt i dag og i fremtiden. Det er også et valg, som skal træffes på et så oplyst grundlag som muligt.

  Du får en erfaren bedemand, der er kender til lokalmiljøet i Borre

  Vores bedemand har et godt og stærkt kendskab til Borre by samt gode samarbejdsrelationer til både præster i byen, blomsterforretninger og Borre Kirke. Borre Kirke er den eneste kirke i byen. Det er en smuk senromantisk landsbykirke. Lidt uden for Borre finder du også Magleby Kirke. Du finder også Stege Kirkegårdskapel, som ligger umiddelbart uden for Stege By, som også er en smuk ramme for en borgerlig handling. Det er en fordel at have en bedemand ved sin side, som har erfaring med byens kirker og kender til lokalmiljøet i byen. Det gør det lettere at man har en, som har gode relationer rundt omkring i byen. Vores bedemand i Borre er en erfaren og engageret bedemand, som altid vil være hjertevarm, forstående og lyttende samt hjælpe dig fra start til slut i hele planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Du bestemmer helt selv, hvor lidt eller hvor meget, du ønsker at deltage i planlægningen. Hvis du helst er fri, så kan du trygt overlade alle praktiske opgaver til vores bedemand og dermed få lettet byrden fra dine skuldre. Vi står med glæde klar til at hjælpe dig og du ringer blot til os på +45 93 88 88 93, så står vores bedemand klar til at håndterer de forskellige opgaver for dig.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square