Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand på Bogø

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Få svar på alle dine spørgsmål af vores bedemand på Bogø

  Vores bedemand i Bogø vil stå klar med lige den hjælp, som du står og mangler i en svær tid. Når vi mister dem, vi holder af, så befinder vi os ofte i en svær sorg. Alle håndterer sorg forskelligt og man ved ikke helt hvordan man selv reagerer, før man står midt i det. Kort tid efter at døden er indtruffet, vil det vælte ind med praktiske og administrative opgaver. Mange af disse opgaver skal der tages stilling til allerede med det samme. Hvis du føler dig overrumplet og ikke ved hvor du skal starte, så vil vores bedemand i Bogø stå klar til at hjælpe dig. Vores bedemand har mange års erfaring i branchen og derfor også mange års erfaring i at håndterer de forskellige opgaver og spørgsmål, der måtte opstå i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

  Når man skal planlægge en begravelse eller bisættelse, så er der flere ting end man lige tror, som man skal tage stilling til. Når man planlægger en afskedsceremoni, så kan det både være kompliceret og nemt, hvis afdøde selv har nogle ønsker. Det er nemmere i den forstand, at du som pårørende ikke skal gå ind og træffe nogle svære valg på afdødes vegne. Det kan virke voldsomt at skulle beslutte om afdøde skal bisættes eller begraves. Vores bedemand vil stå klar med alt den hjælp, som du behøver, for at kunne træffe de rigtige valg for dig, din familie og afdøde selv. Du vil få grundig beskrivelse og information om både bisættelse og begravelse, så du ved præcis, hvordan begge scenarier vil forløbe. Når så store valg skal træffes, så skal de træffes på et så oplyst grundlag som muligt, hvilket vores bedemand vil sørge for. Derudover vil der ofte opstå et hav af praktiske spørgsmål i forbindelse med planlægningen. Hvilken kirke skal afskedsceremonien foregå? Hvilken præst skal man vælge? Hvor skal man bestille blomsterdekorationerne? Dette er blot få af de mange spørgsmål, som vil presse sig på. Du bestemmer helt selv, hvor meget eller hvor lidt, du ønsker at være med i planlægningen. Hvis du ikke har overskud eller lyst til at stå for de praktiske ting overhovedet, så overlader du blot alt dette til vores bedemand i Bogø.

  Vores bedemand på Bogø sørger for at I får en mindeværdig afsked

  Uanset hvor meget, du ønsker at indgå i planlægningen, så vil vores bedemand sørge for, at der bliver skabt en smuk og mindeværdig afsked i afdødes ånd. Vores bedemand står klar med kyndig ekspertise og mange års kendskab til Bogø by. På Bogø ligger den smukke kirke, Bogø Kirke. Kirken er en middelalderlig kirke, som blev opført tilbage fra 1200-tallet. Det er en smuk kirke med mange fine detaljer og en smuk kirke at holde en bisættelse eller begravelse i. Du finder også Vordingborg gammel Kirkegård Kapel tæt på Bogø, som har et smukt lille kapel, der ofte også bliver brugt til borgerlige handlinger. Vores bedemand har desuden også gode samarbejdsrelationer i byen, hvilket vil gøre det lettere, når der skal bestilles og leveres bårebuketter og blomsterdekorationer, vælges præst og laves aftale med kirken. Alt dette kan godt virke en smule uoverskueligt at skulle stå for selv, uden hjælp eller kendskab til lokalmiljøet i Bogø. Ring til os på +45 93 88 88 93 og få den helt rette hjælp og støtte af vores bedemand i Bogø fra start til slut.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square