Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Tappernøje

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Du får en erfaren bedemand med et godt forhold til Tappernøje

  Vores bedemand i Tappernøje kan give dig den helt rigtige støtte i en svær tid. Når man mister en man holder af, så bliver man ofte ramt af stor sorg. Ingen kan forberede sig på, hvordan man vil reagerer, når man mister. Det er uanset, om man mister pludseligt eller til et langt sygdomsforløb. Når man befinder sig i sorg, så har man brug for hjælp og støtte. Der er en lang række ting man som pårørende skal tage stilling til, allerede kort tid efter at døden er indtruffet. Det kan være enormt uoverskueligt, hvis man står med det hele alene og ikke ved hvor man skal starte. Her vil vores bedemand i Tappernøje komme dig til undsætning, så du får den rette hjælp, støtte og vejledning hele vejen igennem.

  Vores bedemand har mange års erfaring i at håndterer alle de opgaver, der opstår i forbindelse med døden. Kort tid efter døden er indtruffet vil der være et hav af praktiske og administrative opgaver samt papirarbejde, der skal tages stilling til. Der skal i nogle tilfælde planlægges en begravelse eller bisættelse - og dette skal gøre inden for kort tid. Vores bedemand vil hjælpe dig med at få planlagt en smuk bisættelse eller begravelse i afdødes ånd. En bisættelse behøver ikke at ske fra en kirke. I kan sagtens tage afsked direkte fra et kapel. Hvis du ikke ønsker at være en del af planlægningen, så kan vores bedemand sagtens stå for det hele. Vores bedemand har et godt kendskab til Tappernøje by og gode samarbejdsrelationer rundt omkring i byen med kirker, præster og blomsterforretninger. Du er derfor i helt trygge hænder og vil kunne hente information om de forskellige kirker fra vores bedemand. I og omkring Tappernøje er der blandt andet de smukke kirker Everdrup Kirke, Sct. Peders Kapel og Snesere Kirke. Der ligger også to kapeller, Østre og Nordre kapel, i Næstved. Begge kapeller kan danne rammen om såvel en borgerlig handling ved familien uden præst, som en kirkelig handling med præst. Vores bedemand kan fortælle og vise dig de forskellige kirker og kapeller, hvis afdøde ikke selv har aflagt et ønske om dette.

  Vi tilbyder dig en hjertevarm bedemand til den rigtige pris

  Hos os får du en bedemand, som kan give dig hjertevarm, professionel og respektfuld støtte og vejledning i en svær tid til den helt rigtige pris. Vi er 30-40% billigere end de fleste bedemænd på markedet og det er vi, fordi vi har valgt at skære store flotte bedemandsforretninger, leverandører og diverse mellemled væk, for at kunne tilbyde en bedre pris. Vi håndterer derfor alle opgaver selv og det er vi enormt stolte af, fordi det betyder at vi altid kan garanterer en nærværende og personlig service. Derudover slipper du også for at skulle udfylde utallige formularer og papirer hos os. Du ringer bare til os på telefon +45 93 88 88 93 og så står vi klar til at hjælpe dig helt fra start til slut i processen. Det vigtigste for os, er vi kan hjælpe dig med at få skabt en smuk og mindeværdig afsked i afdødes ånd, på den bedst mulige måde. Du skal have mulighed for at kunne sørge i ro og fred med dine nærmeste og overlade det hele til os, hvis det er det, du ønsker.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square