Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Nærum

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vores bedemand i Nærum letter byrden fra dine skuldre

  Vores bedemand i Nærum garanterer dig ærlighed, sikkerhed, gennemsigtighed og støtte i en svær tid. Når man mister en man holder af, så befinder man sig ofte i sorg. Når man befinder sig i sorg, så er der minimalt overskud til meget andet. Derfor kan det virke noget uoverskueligt med alle de opgaver og ting der skal tages stilling til, lige efter døden er indtruffet. Der er mange spørgsmål der hurtigt kan hobe sig op. Hvor skal ceremonien holdes? Hvilken præst skal man bruge? Hvordan skal blomsterne se ud? Dette er bare nogle af de mange spørgsmål, der vil presse på. Vores bedemand i Nærum vil stå klar til at besvare alle disse spørgsmål på bedste vis, være lyttende, vejledende og give kyndige råd.

  Alle de administrative opgaver, praktiske opgaver og planlægning af selve ceremonien kan være meget voldsomt at stå med alene. Derfor kommer vores bedemand i Nærum dig til undsætning. Du kan slippe alt kontrol og alle bekymringer og bare overlade det til os. Vores bedemand vil stå for alt det praktiske, alt planlægning og alle de administrative opgaver. Vi er din hjælpende hånd både inden, under og efter ceremonien. Vi sørger for at du kommer bedst muligt igennem denne svære tid. Det eneste du skal koncentrerer dig om, er at få sagt ordentlig farvel og sørge med din familie - resten klarer vi. Vores bedemand i Nærum har et godt kendskab til byen og gode samarbejdsrelationer til både kirker, præster og blomsterforhandlere. Måske har afdøde en tilknytning til Nærum Kirke, Nærum Adventskirke, Syvende Dags Adventistkirken eller bare Nærum som by? Uanset hvad, så vil vores bedemand kunne hjælpe jer med at få den afsked som afdøde eller I som pårørende ønsker. Vi vil gerne sørge for at du føler dig 100% tryg ved at overlade alt arbejde til os, men hvis du selv ønsker at bestille blomster til kirken eller tage kontakt til præst, så gør du selvfølgelig bare det. Vi er her hvis du får brug for os.

  Få en bedemand der er hjertevarm, erfaren og den rette støtte

  Vores bedemand i Nærum har mange års erfaring og kan derfor få dig igennem denne svære tid på en professionel, respektfuld og overskuelig måde. Vores bedemand er specialiseret i at kunne levere en personlig og professionel ydelse samt at lette processen i denne svære og sørgelige tid. Det vigtigste for os, er at du føler du får det, som du havde regnet med. Ofte skal man starte hårdt ud med mange forskellige formularer og forskellige punkter, men hos os ringer du bare på +45 93 88 88 93, og så finder vi ud af det hele i fællesskab. Uanset om du ønsker en traditionel begravelse eller bisættelse eller en direkte afsked i kapellet eller måske ingen ceremoni overhovedet - uanset hvad ønsket fra afdøde eller dig som pårørende er, så sørger vores bedemand for at det bliver opfyldt. Det er forskelligt, hvad man ønsker som afsked og vores bedemand har stort set erfaringer med størstedelen. Det vigtigste, er at det bliver en afsked, som er lige efter afdødes ånd.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square