Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Solrød Strand

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster

Professionel og erfaren bedemand i Solrød Strand

Vores ypperste opgave er at hjælpe dig igennem den svære tid på bedste vis. Vores bedemand i Solrød Strand er erfaren og meget kyndig i varetage de opgaver, der opstår i forbindelse med et dødsfald. For langt de fleste virker det uoverskueligt at skulle tage sig af de mange administrative forhold selv. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi sørger for det hele, så du kan finde ro og bruge tiden med din familie. Vi tager os af opkald og udfylder formularer. Det eneste du skal gøre, er at videreformidle afdødes ønsker til begravelsen eller bisættelsen.

De fleste har inden deres bortgang ytret ønske om, hvad der skal ske i forbindelse med det sidste farvel. Hvis ikke afdøde har fortalt om sine ønsker til afskeden, er det op til dig og de andre pårørende at beslutte det. Som bedemænd gør vi vores bedste i at forklare dig mulighederne og stå for de praktiske opgaver. Er der tale om en bisættelse, sørger vi for urnen, kører den til krematoriet og til kirkegården, hvor den skal nedsættes. Er der tale om en askespredning, søger vi om tilladelse og kører urnen hen til den pårørende, der skal stå for spredningen af asken.

Vores fast tilknyttede bedemand i Solrød Strand er ved din side, uanset hvilken type afsked afdøde skal have. Vi gør alt for, at det bliver et smukt og mindeværdigt farvel, hvor du som pårørende ikke skal bekymre dig om de praktiske ting.

En bedemand med godt lokalkendskab

Hvilken kirke skal ceremonien ske i? Hvor skal kisten begraves? Hvor kan jeg sprede asken? Er du ikke selv fra området, hvor den afdøde skal bisættes eller begraves, kan det være endnu sværere at stå for de praktiske opgaver. Vores bedemand i Solrød Strand gør det let for dig med sit store lokalkendskab. Du får hjælp til at vælge kirke og kirkegård, ligesom vi også hjælper med bestilling af bårebuket, indrykning af dødsannonce osv.

Solrød Strand er en by med flere kirker; Solrød Kirke, Jersie Kirke, Solrød Strandkirke. Der er måske en af kirkerne, som afdøde havde et særligt forhold til. Hvor han eller hun blev døbt, konfirmeret eller gift. Vi hjælper dig med at koordinere med præst og kirke, så du på fineste vis kan efterkomme afdødes ønsker til en mindeværdig ceremoni i lige den kirke, som stod ham eller hende nært.

Vores bedemand i Solrød Strand har en lang erfaring med at udføre praktiske opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser. Du får hjælp til alt det praktiske, så du kan finde ro og sørge sammen med resten af familien. I denne svære tid ved vi godt, det ikke er praktiske gøremål, der står højest på din liste.

Få hjælp til alt det praktiske

Bedemandsservice er mere end kørsel af kisten og iklædning af og ilægning af afdøde. Der er mange praktiske opgaver forbundet med vores erhverv. Dem sætter vi en store ære i at udføre, for at du kan få det bare en smule lettere i en meget svær tid.

Vores bedemand i Solrød Strand står for:

- Rådgivning om dødsfaldet
- Kørsel til ceremoni
- Kiste og urne
- Samtale i eget hjem eller telefonisk
- Dokumenter til skifteretten
- Planlæg med kirke og præst
- Ansøgning om tilladelse (askespredning)
- Hjemsøgning af begravelseshjælp

Din bedemand er ikke blot en praktisk hjælper. Du bliver mødt af en professionel, kyndig og nærværende person, som tager sig tid til dig. Tid til at rådgive dig, fortælle om hvad der skal ske, hvad du skal tage stilling til og hvad vi kan gøre for dig. Du får god tid til at træffe dine valg, og du kan spørge igen og igen, hvis der opstår den mindste tvivl. Vores ypperste opgave er, at du skal være tilfreds med begravelsen og have ro i maven. Vi står for det al det praktiske, så du kan tage tid med familien og sørge i fred og ro. Fri for at ringe rundt, udfylde formularer og gå ærinder.

Planlæg en smuk og mindeværdig afsked

Begravelse eller bisættelse er de mest almindelige måder at sige sit sidste farvel på. Der kan dog være personer, som ønsker at få deres aske spredt, og andre der ikke ønsker sig nogen kirkelig ceremoni. Det er meget individuelt, og vi gør altid vores bedste for at ære dine og afdødes ønsker til afskeden. Vores bedemand i Solrød Strand har stor erfaring med at stå for det administrative i forbindelse med både begravelse, bisættelse, askespredning og tilbyder også at planlægge en afsked uden ceremoni i kirken.

En smuk og mindeværdig afsked er én, der ærer den afdøde. Han eller hun har typisk nedskrevet eller fortalt om sine ønsker før sin bortgang. Der kan dog være tilfælde, hvor man som pårørende skal træffe valget. Det er svært, og vi står klar til at rådgive om mulighederne, så du kan gøre dit bedste forsøg på at ære afdøde.

Bisættelse og begravelse minder meget om hinanden. De foregår begge med en ceremoni i kirken, men adskiller sig ved, at man ved bisættelsen smider jord på kisten i kapellet, inden den køres til krematoriet. Herefter kan urnen med asken køres til kirkegården til urnenedsættelse eller til en pårørende, der skal sprede asken. Ved begravelsen bæres kisten ud til gravstedet, hvor præsten kaster jord på den, og der synges en salme.

 

En prisfornuftig bedemand i Solrød Strand

Du skal ikke betale overpris for vores kvalitetsservice. Det er en af grundene til, at vi har gjort op med den traditionelle bedemandsforretning. Vi er et landsdækkende koncept med tilknyttede bedemænd i langt de fleste danske byer. Der er ingen store forretninger, og vi har droppet underleverandører. Med disse dyre mellemled skåret væk kan vi tilbyde dig priser til 30-40% lavere end hos andre bedemænd. Vælg selvom om det skal være en budgetpakket med de typiske bedemandsservice eller en standardpakke med stort set alt inkluderet. Du kan læse mere om mulighederne på vores prisside. Husk, at du altid får professionel rådgivning om dødsfaldet.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right