Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Birkerød

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi sørger for at du kommer bedst muligt igennem en svær tid

  Når man mister en man holder af, så kan det føles som om ens verden går i stykker. Uanset om det er over et langt sygdomsforløb eller pludseligt, så er det svært når først døden indtræffer. I en hård tid har man brug for støtte og vejledning. Der er nemlig rigtig mange praktiske opgaver, der opstår allerede kort tid efter at døden er indtruffet. Vores bedemand i Birkerød vil hjælpe dig igennem en svær tid og være din personlige støtte hele vejen igennem. Det kan være noget så uoverskueligt overhovedet at tænke på at få stablet en ceremoni, begravelse eller bisættelse på benene alene. Derfor er vores bedemand i Birkerød din redning. Vi sørger for alt det praktiske i dette forløb, så du kan lægge alt planlægning og praktik på hylden og bare sørge sammen med dine tætteste.

  Vi er din støtte både inden, under og efter begravelsen eller bisættelsen. Vores bedemand i Birkerød vil stå for alt praktik og alle administrative opgaver, hvis du ønsker det. Hvis du ikke ønsker at have noget med planlægningen at gøre, så kan vores bedemand klarer det hele for dig. Det er fuldstændig op til dig, hvor meget og hvor lidt du vil være med i planlægningen. Vi kører med fuld gennemsigtighed, så det du ser, er det du får. Både i forhold til pris og vores lovende service. Vores bedemand har mange års erfaring i at hjælpe pårørende igennem en svær tid, hvor både sorg og planlægning indgår. Du vil blive hjulpet og guidet på en professionel og respektfuld måde, med et altid kærligt smil på læben. Vi vil gerne lette den tunge byrde, hvad angår planlægning for dig, så vores bedemand i Birkerød kommer til at stå for alt, hvad der har med begravelsen eller bisættelsen at gøre, hvis det er det du ønsker. Vores bedemand vil være den, der er med dig hele vejen. Han vil eksempelvis være den, der kører afdøde i rustvogn til den udvalgte kirke eller det udvalgte kapel og være den, der vil sørge for at du får præcis den urne eller kiste, som du har valgt. Du kan altid trække på os med hensyn til alt det praktiske og administrative, som især kan komme til at virke uoverskueligt for dig.

  Ring til os og så finder vi ud af det hele i fællesskab

  Mange andre steder skal man udfylde en masse formularer, som indeholder mange forskellige punkter, når man mister en man holder af. Hos os ringer du blot på +45 93 88 88 93, så står vi klar til at hjælpe og vejlede dig igennem processen - og du slipper derfor for at skulle udfylde en masse dokumenter allerede fra start. Vi sørger blandt andet for indrykning af dødsannonce, kontakt til præst og kirke samt bestilling af bårebuketter og blomsterdekorationer. Vores bedemand i Birkerød har stort kendskab til byen og til lokalmiljøet. Derudover har vores bedemand gode samarbejdsrelationer til byens kirker og præster, så hvis afdøde har en tilknytning til Birkerød Kirke, Bistrup Kirke eller Høsterkøb Kirke, så sørger vi for at det bliver afholdt i afdødes ånd. Hvis afdøde ikke har specifikke ønsker til ceremoni, kirke og lignende, så hjælper vi dig som pårørende til at få skabt en mindeværdig og smuk afsked, som I er trygge ved som familie i dag og i fremtiden.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square