Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Birkerød

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster
Birkerød Kirke

Sådan tager du en tryg afsked

Den trygge afsked starter hos din bedemand i Birkerød. Vi står klar til at guide dig trygt igennem forløbet. Måske har du allerede en idé om, hvordan afskeden skal foregå. Det kan være, du har snakket med afdøde om det, før han eller hun gik bort, eller der er efterladt et testamente med ønsker til begravelsen.

For at skabe den mest trygge afsked rådgiver vi dig om dine muligheder. En begravelse, en bisættelse, en askespredning eller en afsked uden ceremoni. Det er forskelligt, hvad ønskerne er, og vi hjælper derfor med enhver form for afsked. Den smukke og mindeværdige afsked bliver til i samarbejde med os. Vi lytter til dine ønsker og vejleder dig om, hvordan tingene normalt går til. Du behøver aldrig være i tvivl om, hvad der skal ske og hvordan du skal forholde dig.

Som bedemand gør vi mere en blot at køre kisten til kirken. Vi står også for et væld af administrative opgaver og praktiske ting – alt sammen så du kan finde ro i en svær tid og kun skulle koncentrere dig om at tale med venner og familie.

Din bedemand i Birkerød hjælper med alt

Ovenpå et dødsfald er det ikke rart at stå med en stor bunke af praktiske opgaver. Dem tager vi os af. Over telefon eller et fysisk møde kan vi snakke sammen om, hvad du har af ønsker til bisættelsen eller begravelsen i Birkerød. Det kan være alt fra valg af kirke til koordinering med præsten, men også:

Indrykning af dødsannonce
Bestilling af blomster
Valg af kiste
At søge om begravelseshjælp
Sende dokumenter til skifteretten
Bestilling af gravsted
Alt andet administrativt

Udover det administrative inkluderer din bisættelse eller begravelse naturligvis også alle de praktiske ting som ilægning i kiste, kørsel af kisten til kirkegården, transport af urnenosv. Vi er en bedemand i Birkerød, der står for det hele selv. Vi har ikke store begravelsesbutikker eller underleverandører. Det er vores måde at garantere dig en fornuftig pris, men også en tryg proces, hvor du kun skal have at gøre med din bedemand i Birkerød.

 

Priser hvor alle kan være med

En smuk og mindeværdig afsked skal ikke koste dig en formue. Det sørger vi for. Vores fast tilknyttede bedemand i Birkerød giver dig de samme fordelagtige priser som ethvert andet sted i landet. Vi har med andre ord ændret på den traditionelle tilgang til at være bedemand på. Vi har bedemænd i hele landet heriblandt i byen Birkerød. Men vi har ikke en stor og fin begravelsesbutik i byen. Den er sparet væk, så du i stedet kan få en god pris.

Hvordan fungerer det så uden begravelsesbutik? Vores bedemand i Birkerød kommer hjem til dig, og du kan også tage en telefonisk samtale. Det er helt op til dig, hvad der fungerer bedst for dig og dine nærmeste. Du vælger selv, om du vil have en standardpakke med alt inkluderet eller en budgetpakke, hvor du kan tilkøbe de ydelser, du måtte have brug for.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right