Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Hørsholm

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster
Hørsholm Kirke

Din bedemand i Hørsholm står for det hele

I sorgens tid skal du ikke overrumples af praktiske gøremål og administrative opgaver. Det er med disse tanker, at vi tilbyder en bedemandsservice, hvor alt er inkluderet. Vi gør det lettere for dig at finde ro, sørge og komme igennem den triste dag. For det kan være en stor udfordring at stå med alt det praktiske helt selv. Måske er du den eneste pårørende eller den nærmeste til afdøde. Uanset hvordan situationen ser ud, er vores bedemand i Hørsholm klar til at løfte byrden fra dine skuldre.

Når vi siger, at vi står for det hele – så mener vi det. Om det skal være en traditionel begravelse, en klassisk bisættelse eller en askespredning, kan du vælge vores standardpakke. Denne giver dig en fuldstændig gennemskuelig pris. Stort set alt i forbindelse med den sidste afsked er inkluderet, og du undgår at betale overpris for forskellige ydelser. Standardpakken indeholder alt fra rådgivning om dødsfaldet og samtale i hjemmet, til koordinering med præsten, hjemsøgning af begravelseshjælp og håndtering af dokumenter til skifteretten. Derudover er alle de praktiske ting som kiste, urne, kørsel til ceremoni og kirkegård osv. inkluderet i prisen.

Tryg afsked med nærværende bedemand i Hørsholm

Vores bedemand i Hørsholm hjælper dig med begravelse eller bisættelse efter dine ønsker. Det kan ske, at afdøde selv har snakket om den sidste afsked eller efterladt ønsker til denne i et testamente. Vi hjælper dig på omsorgsfuld vis med at vælge den rigtige afsked og tilbyder:

Begravelse
Bisættelse
Askespredning
Uden ceremoni

Vores bedemand i Hørsholm er kyndig og professionel i at planlægge en begravelse såvel som en askespredning. Du får hjælp til det praktiske, uanset om du vælger den ene eller den anden afsked. Ved begravelse sørger vi for kisten, koordinering med præst, blomsterkørsel osv. Skal vi hjælpe med bisættelse, får du kiste, urne og kørsel af urneinkluderet. Har afdødes ønsket en askespredning, står vi også for det praktiske i forbindelse med dette – f.eks. at søge tilladelse.

Vores bedemand i Hørsholm er nærværende og erfaren. Du får hjælp til at arrangere lige den smukke og mindeværdige afsked, du ønsker. Selvom vi er en bedemandsforrretning på ny facon – uden store butikker og med lave priser – tager vi os tid til at snakke med dig, så du føler dig tryg og ikke forhaster dine valg. Kernen i vores forretning er, at din byrde skal lettes, så du kan få ro til at sørge.

Bisættelse eller begravelse til fornuftige priser

Vores bedemand i Hørsholm kan hjælpe alle. Vi er der for dig, der har brug for at være i fuldstændig trygge hænder og vide at der bliver taget hånd om alt. Vi er der også for dig, der selv står for at arrangere dele af begravelsen og blot har brug for os til de helt klassiske bedemandsopgaver som transport af kiste mm. Vores fleksibilitet er afspejlet i vores priser, hvor du kan vælge mellem en budgetpakke og en standardpakke. Det gælder uanset, om du ønsker begravelse, bisættelsen, askespredning eller en afsked uden ceremoni.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right