Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Hørsholm

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi sørger for at I får en smuk og mindeværdig ceremoni

  Når man mister en man holder af, går der ikke længe før de praktiske opgaver vælter ned over en. Vores bedemand i Hørsholm vil stå klar allerede fra start til at hjælpe dig igennem den svære tid. Uanset om man mister en til et langt sygdomsforløb eller det sker pludseligt, så er det svært at accepterer, når døden pludselig indtræffer. Det gør ondt og man kan ikke overskue ret meget andet end sin egen sorg. Derfor skal du tage fat i os, fordi vi vil gøre alt for at hjælpe dig godt igennem denne tid. Mange sætter deres sorg på pause indtil begravelsen eller bisættelsen er ovre, fordi så er det først der de føler at der er tid til at sørge. Nu kan du få sørget på en sund måde, fordi du kan overlade alt arbejdet til os.

  Det er ikke alle, der ønsker at have noget med planlægningen at gøre, når det kommer til en ceremoni, og det er også helt okay. Hvis ikke du ønsker at have noget med det at gøre, så ordner vi det for dig og får skabt en smuk og mindeværdig afskedsceremoni. Vi har erfaringer med alle slags afsked, om det er begravelse, bisættelser eller hvordan afdøde end har ønsket at sige farvel. Vores bedemand i Holte har et godt kendskab til byen og til lokalmiljøet. Hvis afdøde har en særlig tilknytning til eksempelvis Hørsholm Kirke eller Kokkedal Sogn, så er der mulighed for dette. Det kan også være afdøde bare har en stærk tilknytning til byen, så kan vi eller dig som pårørende bestemme valget af kirken. Vores bedemand har mange gode samarbejdsrelationer i byen og har derfor også god kontakt med blandt andet præster, kirker og blomsterforhandlere. Vi vil stå for bestilling af bårebuketter og blomsterdekorationer, aftale med præst og kirke, så du slipper for at skulle tage stilling til dette.

  Få en bedemand som lytter og giver professionel vejledning

  Vores bedemand i Hørsholm, gør at du føler dig i trygge hænder, lige fra start til slut. Du kan være helt sikker på at få kyndig og fornuftig vejledning. Det er vores opgave at du oplever processen og planlægningen så gnidningsfrit som muligt. Du vil få en bedemand, som er lyttende, forstående og som har respekt for processen. Du får også grundig og professionel vejledning omkring om afdøde skal brændes eller begraves, hvis afdøde ikke selv har givet et ønske om dette. Det kan være en svær beslutning at træffe som pårørende, så her kan det være rart med vejledning og råd. Det kan som pårørende virke overvældende at planlægge, hvordan sådan en dag skal foregå, for et andet menneske. Derfor har man brug for en god støtte og det er det vi kan give dig. I stedet for at udfylde et hav af formularer, så ringer du blot til os på +45 93 88 88 93, og så tager vi en god snak omkring det hele.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square