Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Ballerup

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster
Ballerup Kirke

Nærværende bedemand i Ballerup

Din bedemand i Ballerup har tid til dig. I sorgens tid skal det ikke gå stærkt og tingene skal ikke hastes igennem. Der skal være tid til at tale om valg af kiste, den rigtige afskedsceremoni og hvordan bårebuketten skal se ud – så det alt sammen lever op til afdødes ønsker, eller hvad du som pårørende tror, han eller hun ville have ønsket. Vi sætter altid god tid af, introducerer dig for mulighederne og hjælper dig på bedste vis til at opfylde ethvert ønske for begravelsen. Det praktiske tager vi os også af. Står du f.eks. med et ønske om en askespredning i stedet for en traditionel begravelse, hjælper vi dig med at realisere dette.

Det kan være rart at snakke det hele igennem inden begravelsen. Hvordan skal ceremonien foregå, hvad skal du selv gøre, hvad skal du sige til fremmødte, hvornår kisten bæres ud og hvad sker der så. Din bedemand i Ballerup tager sig god tid til at gennemgå det hele med dig. Du behøver ikke være i tvivl om noget.

Ordentlige priser og hjælp til det hele

Sorgens dag har ramt, og det behøver ikke være ekstradyrt for dig at komme igennem den. Priser på bisættelser og begravelser varierer meget, specielt hvorefter i landet du bor. Vores tilknyttede bedemand i Ballerup kan dog altid tilbyde dig vores faste og meget stærke priser. Så du kan tage afsked på smuk og prisfornuftig vis.

Hjælpen er at hente hos din bedemand i Ballerup. Det gælder uanset, hvad det måtte dreje sig om:

Bestilling af blomster
Koordinere med præst og kirke
Håndtering af dokumenter til skifteret
Askespredning
Kørsel af urne til kirkegård
Hjælp til at søge begravelseshjælp

Langt de fleste af disse ting er inkluderet i vores standardpakke. Vælger du budgetpakken, betaler du et tillæg for nogle af tingene, hvis du har brug for dem.

Sådan tager du tryg afsked i Ballerup

Begravelse, bisættelse, askespredning eller ingen ceremoni – det er op til dig som pårørende eller til den afdødes ønsker, hvad der skal ske. Det er ikke alle, der ønsker en stor begravelse med ceremoni i kirken. Det har vi den fuldeste respekt for, og vi tilbyder at hjælpe dig med lige den trygge afsked, du gerne vil tage.

Vores bedemand i Ballerup tilbyder:

Begravelse
Bisættelse
Askespredning
Ingen ceremoni

Du kan læse mere om disse fire former for afsked her på siden og se hvad de involverer og hvad de hver især koster. Som udgangspunkt har vi nogle af de laveste priser på markedet. Det har vi, fordi vi står for det hele selv. Vi har ikke nogen store begravelsesbutikker, men tilbyder i stedet telefonisk samtale eller et hjemmebesøg. Det er grundene til, at vi kan tilbyde dig gode priser på den trygge afsked.

Vores service inkluderer altid rådgivning omkring dødsfaldet. Når du kontakter os for at aftale begravelse, bisættelse eller en anden form for afsked, yder vi dig rådgivning. Du får et overblik over, hvad der skal ske, hvad vi hjælper med og hvordan det hele skal forløbe.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right