Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Ballerup

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi er her for dig i en svær tid så du kan få sagt ordentlig farvel

  Vores bedemand i Ballerup kan være din redning i en svær tid. Når man mister en man holder af, befinder man sig ofte i stor sorg. Man har mangel på overskud og kan ikke forholde sig til ret mange ting af gangen, fordi man er ked af det. Oven i at man mister en man har kær, så skal man pludselig tage stilling til en masse praktiske ting og udfylde et hav af dokumenter og papirarbejde. Det kan være svært at finde overskuddet til alt dette og det kan være svært bare at finde ud af, hvor man skal starte. Her i vil vores bedemand i Ballerup komme dig til undsætning, så du kan få lettet byrden fra dine skuldre. Vi vil tage os af alt det praktiske, alt papirarbejdet og sørge for at alt bliver håndteret korrekt i den rigtig rækkefølge.

  Det eneste man tænker på, når man mister, er at man skal sige farvel. Derfor kan det være en kærkommen hjælp at overlade alle andre opgaver til bedemanden. Vores bedemand i Ballerup har mange års erfaring i branchen og er specialiseret i at håndterer alle de trin, der opstår i forbindelse med et dødsfald. Vores fornemmeste opgave, er at få skabt en smuk og mindeværdig afsked for dig og pårørende i afdødes ånd. Vi kører fuld gennemsigtighed, så du er helt med på, hvad du betaler for. Vi gør op med den traditionelle bedemand og har droppet alle mellemled samt store bedemandsbutikker. Dette har vi valgt, fordi vi gerne vil tilbyde dig en billigere og mere overkommelig pris. Derudover er vi stolte af, at håndterer alle opgaver selv, da vi dermed altid kan sikrer 100% personlig, nærværende og god service, hvor kvaliteten er på sit højeste. Det er vigtigt for os at du føler dig i trygge hænder og føler at du kan overlade alt praktik og planlægning til vores bedemand i Ballerup.

  Du får en bedemand som har mange års kendskab til Ballerup

  Vores bedemand har afholdt mange begravelser og bisættelser i Ballerup og har derfor også et godt kendskab til byen og lokalmiljøet. Hvis afdøde har en særlig tilknytning til eksempelvis Skovvejskirken, Hedegårdskirken eller Ballerup Kirke, så er det bestemt muligt at få afholdt bisættelsen eller begravelsen i en af kirkerne i byen. Vores bedemand har et godt samarbejde med kirkerne i byen, præster og blomsterforhandlere samt foreninger. Du slipper for at stå for aftaler med kirken, præsten og bestilling af blomsterdekorationer og bårebuketter - alt dette skal bedemanden nok sørge for. Det eneste du skal, er at fortælle dine eller afdødes ønsker, så vi kan skabe den helt rigtige afskedsceremoni for jer. Hvis afdøde ikke har taget stilling til begravelse eller bisættelse, så er det dig, som pårørende, der skal tage denne beslutning. Det kan være svært at træffe denne beslutning alene og derfor vil vores bedemand også gennemgå alle punkter i hvert scenarie med dig ned til mindste detalje. Herefter kan du træffe den beslutning, som du føler dig bedst tilpas ved og tryg ved.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square