Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Karise

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vores bedemand i Karise giver dig den rette støtte til den rette pris

  Har du mistet en, som du holder af? Vores bedemand i Karise kan hjælpe dig fra start til slut. Livet viser sig fra sin grimme side, når man mister nogle man holder af. Uanset om man mister pludseligt eller til et langt sygdomsforløb, så gør det rigtig ondt at miste. Det kan også komme bag på mange, hvordan man håndterer sorgen. Mange mister alt overskud, så det kan være svært at tage beslutninger. Kort tid efter døden indtræffer, så skal der tages mange forskellige og vigtige beslutninger. Vores bedemand i Karise vil stå klar til at hjælpe dig fra start til slut. Du bestemmer helt selv, hvor involveret du vil være i planlægning af begravelsen eller bisættelsen. Hvis du ikke ønsker at træffe nogle beslutninger eller være med i noget af planlægningen, så kan vores bedemand ordne det hele for dig. Vores bedemand i Karise har mange års erfaring i branchen og vil derfor også kunne besvarer mange af de spørgsmål, der melder sig i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

  Hos os behøver du ikke at betale overpris for at få arrangeret en smuk og mindeværdig begravelse eller bisættelse. Vi håndterer alle opgaver selv og har derfor skåret alle mellemled væk i vores organisation, som eksempelvis leverandører og store bedemandsforretninger. Vi har valgt at skære alle unødvendige ting fra, så vi kan tilbyde dig den bedste pris. Vi ligger 30-40% under andre bedemandsforretninger på markedet rent prismæssigt, fordi vi netop håndterer alle opgaver internt. Vi vil gerne tilbyde en god og fair pris, så man ikke står og føler sig ruineret, bare fordi man gerne vil skabe en smuk afsked. Udover at vi kan tilbyde en bedre pris end mange andre bedemænd, så slipper du også for at skulle udfylde en bunke forskellige formularer eller papirer, inden du overhovedet kommer i kontakt med os. Du ringer blot til os på +45 93 88 88 93 og så står vi klar til at hjælpe dig med det samme.

  Du får en bedemand med godt kendskab til Karise by

  Vores bedemand har gode samarbejdsrelationer og et godt kendskab til Karise by. Vores bedemand arbejder i tæt samarbejde med præster, kirker og blomsterforhandler i byen. Du kan altså sagtens få information og hjælp til valg af kirke eller præst fra vores bedemand. Mange har et ønske om en bestemt kirke eller bare en bestemt by, hvor de ønsker at deres begravelse eller bisættelse skal foregå. Hvis afdøde har et stærkt tilknytningsforhold til enten Karise Kirke, Spjellerup Kirke eller måske Alslev Kirke, så kan du i fællesskab med vores bedemand finde den helt rigtige kirke for jer samt afdøde. Det kan være en fordel at vælge en bedemand, som er lokal forankret i netop den by, hvor jeres bisættelse eller begravelse skal foregå, fordi så får du noget vejledning og hjælp til valg af blomsterforhandler, præst og kirke/kapel. Med vores bedemands gode samarbejdsrelationer rundt omkring i byen, så kan det gøre planlægningsprocessen og kommunikationen lettere. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at du føler dig tryg i vores hænder. Du skal kunne slippe kontrollen og overlade alt det, som du ikke kan overskue, til vores bedemand i Karise.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square