Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Frederikssund

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Du får en bedemand der er lokal forankret i Frederikssund

  Vores bedemand i Frederikssund er din redning i en svær tid. Når man mister en man har kær, så kan ens verden bryde sammen. Man kan befinde sig i en stor sorg og have mangel på overskud. Derfor kan det også virke overvældende, når man pludselig skal tage stilling til en lang række praktiske opgaver, hvor mange af dem også skal tages stilling til med det samme. Hvis du ikke aner, hvor du skal starte eller hvad du skal gøre, så kan vores bedemand hjælpe dig igennem hele processen og stå for hele planlægningen, når det kommer til begravelsen eller bisættelsen. Vi ser det som den fornemmeste opgave at hjælpe dig i en svær tid og få planlagt en smuk og mindeværdig afsked i afdødes ånd.

  Vores bedemand har et godt kendskab til Frederikssund og har derfor også gode samarbejdsrelationer i byen. Mange har en tilknytning til en bestemt kirke eller en bestemt by, hvor de ønsker at deres afskedsceremoni skal afholdes. Det kan være at de har levet deres voksne år i byen eller er født i den by. Det kan også være at de har et specielt forhold til en kirke, fordi de er blevet døbt i kirken eller gift. Der kan være mange grunde til at man ønsker en bestemt kirke eller by. Hvis afdøde ønsker sin begravelse eller bisættelse i Frederikssund Kirke, Oppe Sundby Kirke eller Islebjerg Kirke, så er dette bestemt muligt. Hvis afdøde ingen ønsker har til kirke, så kan vores bedemand oplyse dig om de forskellige kirker, så du kan vælge hvilken kirke det skal være. Hvis du ikke ønsker at tage stilling til dette, så finder vores bedemand en smuk kirke. Vores bedemand har god kontakt til præster i byen og lokale blomsterforhandlere, så du kan trygt overlade aftale af præst og bestilling af blomsterdekorationer og bårebuketter til bedemanden. Hvis afdøde ikke har taget stilling til begravelse eller bisættelse, så skal du som pårørende også afgøre dette. Vores bedemand oplyser dig om begge scenarier grundigt ned til mindste detalje, så du kan træffe den beslutning, som du og familien føler jer mest trygge ved i dag og i fremtiden.

  Få en nærværende, professionel og empatisk støtte i en svær tid

  Vores bedemand i Frederikssund har mange års erfaring i branchen og er specialiseret i at hjælpe dig i en svær tid, på en empatisk og hjertevarm måde. Alle opgaver bliver håndteret professionelt og effektiv på en respektfuld og forstående måde. Vores bedemand lytter til dig og sørger for at du får den afskedsceremoni, som afdøde eller pårørende ønsker. Uanset om det er et direkte farvel i kapellet, en bisættelse, en begravelse, med eller uden ceremoni, så sørger vores bedemand for at det bliver som afdøde eller du som pårørende ønsker det. En god støtte i en svær tid kan ofte være at man ikke skal tænke på alt praktik og planlægning. Vi står for alt lige fra transport i rustvogn til indrykning af dødsannonce. Alt det du ikke selv vil eller har overskud til at håndterer, det håndterer vi for dig. Vores bedemand er her for dig inden, under og efter begravelsen eller bisættelsen.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square